ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 00:20

ειλικρινά πείτε μου..

διαβάζω κάθε μέρα τόσες εξομολογήσεις..άντρες και γυναίκες που ψάχνουν ότι εγώ..τον αληθινό έρωτα..τον αληθινό άνθρωπο..που θα είναι ειλικρινής και πάντα εκεί..που θα νιώθει τα ίδια με εμάς και θα είναι το τέλειο που δεν θα χαλάσει με τίποτα..γιατί δεν πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον ρε παιδιά και πέφτουμε στους άλλους;που δεν τους νοιάζουν αυτά..που δεν τα θέλουν ή δεν τα εκτιμούν όταν τα έχουν; πόσες φορές πρέπει να φάμε τα μούτρα μας για να βρούμε το περίφημο άλλο μισό;;όσοι είστε ερωτευμένοι,απλά δώστε τα όλα!η ζωή είναι τόσο μικρή..μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και αν τον/την βρήκατε μην τους αφήσετε ποτέ!μπορεί να είμαι απλά ρομαντική που μετά από τόσα χάλια πιστεύω ακόμα ότι υπάρχει εκεί έξω..αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν είμαι η μόνη..ότι θα σε βρω.και όταν σε βρω θα το καταλάβουμε και οι δύο και δεν θα το αφήσουμε απλά να χαθεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μα το θέμα όλο είναι ότι υφέρπει αυτή η πεποίθηση ότι ο άνθρωπος που θα είναι αυτό που θέλουμε είναι ήδη έτσι όπως τον θέλουμε φτιαγμένος ("το άλλο μου μισο") και θα αντιδρά και θα ανταποκρίνεται ιδανικά αυτομάτως. Σαν από μαγεία! Οι ανθρώπινες σχέσεις (και βάζω και τις επαγγελματικές και τις φιλικές μέσα...όχι μόνο τις ερωτικές) προυποθέτουν μια ανταλλαγή συναισθήματος και συμπεριφορών που διαμορφώνουν/παγιώνουν μια κατάσταση. Προυποθέτουν επικοινωνία. Διαπρέπουν σε αυτές αυτοί που είναι πιο επιδέξιοι στην επικοινωνία. (Δεν εννοώ να προσποιούνται.)Κι έπειτα"όσοι είστε ερωτευμένοι,απλά δώστε τα όλα!η ζωή είναι τόσο μικρή..μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και αν τον/την βρήκατε μην τους αφήσετε ποτέ!" Υπάρχει τόσος φόβος μην πληγωθούμε που οι άνθρωποι είναι μαγκωμένοι και δεν τα δίνουν όλα. Ή αν τυχόν προσπαθούν να τα δώσουν όλα τείνουν να το παρερμηνεύσουν και να γίνουν πιεστικοί και κτητικοί. Πράγμα που διαφέρει στην ποιότητά του "τα δίνω όλα" (Δίνω σημαίνει δίνω κι εμπιστοσύνη και χώρο προσωπικό να κινηθεί ο άλλος). Επιπλέον πάντοτε -με δεδομένη και την πάνω πάνω πεποίθηση που ανέλυσα- σκέφτεται κανείς "καλό αυτό που έχω αλλά τι γίνεται αν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω;"Κι έτσι καταστρέφονται κι οι καλές σχέσεις. Αν το εκλογικεύσει κανείς οι απαντήσεις φανερώνονται μόνες τους. Το δύσκολο είναι να γίνουν πράξη.
Scroll to top icon