ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 14:09

θελω να του στειλω μηνυμα!

Χωρισαμε τον Φεβρουαριο. Εκεινος εκανε αλλη σχεση,στην οποια και δειχνει καλα. Μιλησαμε καποιες φορες με μηνυματα και τηλεφωνα απο τοτε. το καλοκαιρι μου ειπε μια κουβεντα και δεν απαντησα στο τελευταιο του μηνυμα. Με πηρε τηλεφωνο στη γιορτη μου και ημουν πολυ κρυα. Ενα μηνα μετα στα γενεθλια μου, δεν επικοινωνησε. Τωρα θελω να δω τι κανει και να του στειλω μηνυμα. Μαλακια?
6
 
 
 
 
σχόλια
Αφήστε να του στείλει να φάει τα μούτρα της. Αν δε τα φάει, δε θα πάει παρακάτω. Σχεδόν νομοτελειακό για ανθρώπους που για να πάρουν αποφάσεις, πρέπει να φτάσουν στο έσχατο σημείο του αυτοεξευτελισμού.
Μα δε θα φάει η κοπέλα τα μούτρα της, αλλά, το παληκάρι. Και είναι κρίμα. Αν και έχει άλλη σχέση, η εκδήλωση ενδιαφέροντος, από την πλευρά του, συνεχίστηκε. Η κοπέλα δεν ανταποκρίνεται, αυτός το παίρνει απόφαση και κόβει επικοινωνία, η κοπέλα ανταποκρίνεται. Κλασσική περίπτωση "όσο με φτύνεις, τόσο κολλάω".
Ούτε αυτός θα φάει τα μούτρα του, αν δεν πρόκειται για κλασσική περίπτωση βλάβης.Θα της ρίξει δύο τρία καντήλια, θα κλάψει αυτή καμιά βδομάδα και θα το πάρει απόφαση.Σε πολλές περιπτώσεις σχέσεων, αν δεν γίνει ένας από τους δύο κάφρος ή μαλάκας, δεν έχουμε τελεία.
Scroll to top icon