ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2016 | 20:28

Τι παιζειιι

Με τον δικο μου ειμαστε χαλια τον τελευταιο καιρο, ολο τσακωνομαστε κ γενικα δεν το βλεπω να μενουμε μαζι για πολυ ακομα. Τουλαχιστον εγω απ την πλευρα μου εχω κουραστει κ νομιζω οτι θα παρω συντομα την πρωτοβουλια να του πω οτι δεν παει αλλο. Παραλληλα, εχει αρχισει να με ενδιαφερει ενα παιδι, συμφοιτητης ενος φιλου μου, ο οποιος μου εχει δειξει οτι με συμπαθει πολυ κ γενικα μερικες φορες νιωθω οτι το ενδιαφερον του δεν ειναι φιλικο, αλλα ερωτικο. Απλα υπαρχουν φορες που μου φερεται λιγο αποτομα, χωρις να ειναι γενικα αυτο το στυλ του. Π.χ, δειχνει να ενοχλειται πολυ οταν τον αμφισβητω, ενω δεν εχω προσεξει να κανει το ιδιο κ με αλλους. Πχ μιλαγαμε για το που βρισκεται ενα μαγαζι κ αυτος μου λεγε οτι ειναι στον ταδε δρομο κ εγω ημουν αρκετα σιγουρη οτι ειναι σε αλλο δρομο κ του το λεγα. Κ εκεινος εδειχνε οτι ειχε εκνευριστει που τον αμφισβητουσα κ μου απαντησε οτι δεν ειναι εκει κ ειχε ενα υφος "ασε μας κουκλα μου που θα μας πεις κ που ειναι" (επειδη το μαγαζι αυτο ειναι στην περιοχη του, οποτε θεωρητικα θα ηξερε καλυτερα). Τελικα ειχα εγω βεβαια δικιο για το που ηταν. Απλα θελω να πω οτι ενω γενικα ξερω σιγουρα οτι με συμπαθει, υπαρχουν φορες που νιωθω οτι του τη δινω, οτι δεν θελει να βρισκομαι διπλα του ας πουμε, σαν να με αντιπαθει. Κ απλα αναρωτιεμαι αν αυτη η επιθετικοτητα του μπορει να ειναι ενδειξη οτι ενδιαφερεται για μενα. Επειδη λενε οτι πολλες φορες οταν καποιος σε θελει, σου φερεται αποτομα κλπ, προσπαθωντας να κρυψει αυτο που νιωθει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αααα μάλιστα!!Μετάφραση: "Με τον δικό μου τα πάμε χάλια.. κάποια στιγμή θα τον χωρισω μόλις σιγουρευτω ότι ο πρώτος τυχοντας με θέλει... Μην μείνω κ μόνη μου!"
Δεν ξερω, ο συγκεκριμενος, απ οτι λεει η κοπελα, την συμπαθει, δηλαδη φανταζομαι μιλανε κ εχουν μια επαφη. Αν δεν νιωθουν οτι ταιριαζουν κ οτι τα βρισκουν σαν χαρακτηρες, γιατι να επιδιωκουν να μιλανε?
Scroll to top icon