ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2016 | 19:37

Καλη μου τυχη

Εχω περιπου 4 μηνες για να χασω 15 κιλα (μεχρι τον Μαρτιο δηλαδη) . Μακαρι να τα καταφερω. Το θελω τοσο πολυ .. απο αυριο ξεκιναω. Αυτην την φορα δεν θα τα παρατησω. Ευχηθειτε μου καλη τυχη :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι δύσκολο αρκεί να το πάρεις απόφαση και να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής και ένα καλό παρά πολύ καλό πρόγραμμα διατροφής που να ακολουθείς πιστά.
Δεν χρειαζεται να κανει γυμναστικη για να χασει κιλα. Το μονο που θα καταφερει ειναι τα χασει λιγο πιο γρηγορα. Πρεπει να λαμβανει λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που καιει το σωμα της καθε μερα και ολα θα πανε ρολοι. Οπως και να εχει το φυσιολογικο ειναι απο 1,5-3 κιλα να χανει καποιος μεσα σε ενα μηνα ετσι ωστε να μην τα ξαναπαρει αμεσως στην πρωτη αναποδια. Ελπιζω να εχεις καποια διατροφη και απλα να μην κοψεις το φαγητο γιατι ετσι καταστρεφεις το μεταβολισμο σου. Φαε καθε 2,5-3 ωρες πιες πολυ νερο , τελευταιο γευμα πριν της 9 το βραδυ και αρκετος υπνος και ολα θα πανε καλα. Καλη αρχη!
Scroll to top icon