ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 13:44

Αυταπάτες!

Τι αυταπάτη και αυτή! Να εύχεσαι και να σου εύχονται καλή χρονιά! Να βάζεις στόχους για τη νέα χρονιά, να λές θα είμαι αλλιώς, θα βρώ μια καλή δουλειά και μια πανέμορφη κοπέλα που να μ' αγαπά, θα αρχίσω δίαιτα, γυμναστικές, θα γίνω πιο σοφός, θα κερδίσω το λαχείο, θα έχω άπειρα λεφτά και θα κάνω ταξίδια.Και ναι... Στο τέλος επιβεβαιώνεται το ρητό: "κάθε πέρσυ και καλύτερα, κάθε χρόνου και χειρότερα"!Το να εύχεσαι σε κάποιον δεν είναι η ουσία για μένα. Ίσως έτσι δείχνεις ότι νοιάζεσαι για τον άλλον (ανιδιοτελώς είτε ιδιοτελώς). Οι ζωές μας τις περισσότερες φορές αλλάζουν με πολύ κόπο, πολύ ιδρώτα, πολύ πόνο και πολύ κλάμα.Κάπως κυνικό. Αλλά ως γνωστόν: NO PAIN, NO GAIN!
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι στόχοι σου δεν πετυχαίνουν γιατί δεν είναι στόχοι! Είναι ευχές στο τζίνι.Εννοείται και μπορείς να δουλέψεις σκληρά (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες στην Ελλάδα), να μορφωθείς και να γίνεις σοφότερος (όσο σοφότερος μπορείς να γίνεις σε ένα χρόνο), να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις δίαιτα και γυμναστική, να κάνεις ταξίδια (εφόσον δουλεύεις και κάνεις καλή διαχείριση χρημάτων) και, τέλος, βελτιώνοντας τον εαυτό σου, να βρεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.Το να βρεις μια πανέμορφη κοπέλα (όχι έξυπνη, όχι καλό χαρακτήρα, όχι ενδιαφέρουσα)και το να έχεις άπειρα λεφτά είναι ΚΑΙ θέμα τύχης. Μαντεύω μάλιστα πως, αν η κοπέλα είναι απλώς πανέμορφη και αν τα λεφτά απλώς τα έχεις χωρίς να μπορείς να τα διαχειριστείς, δεν θα είσαι και τόσο ευτυχισμένος όσο νομίζεις.Η δε ευχή σου να κερδίσεις το λαχείο θέλει πολύ κόπο, πολύ ιδρώτα, πολύ πόνο και πολύ κλάμα. Πηγή: www.lifo.gr (not)
Πρέπει να είναι πανέμορφη η κοπέλα γιατί η όμορφη ή απλά γλυκιά, θα χαλάσει τη σύνθεση του ονείρου σου. Είναι σαν να λέμε δηλαδή πως αν το βούτυρο δεν είναι φλώρα σοφτ και βάλω βιτάμ, το κέϊκο δεν θα πετύχει.
Scroll to top icon