ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2017 | 22:28

Ζηλια

Να μεινω σε μια σχεση που το αγορι μου με ζηλευει τοσο πολυ και με καταπιεζει.. Ηλικρινα δεν ξερω για ποιο λογο ολη αυτη η ζηλια να μην μιλαω με φιλες μου να μην βγαινω εξω..να μην μπενω στο facebook γενικα ζηλευει πολυ και οχι μονο σε αυτα τα θεματα σε ολα ακομη και στο ντυσιμο και αν βγουμε με παρεα και καποιος μου κανει κοπλιμεντο αμεσως αρπαζεται και θυμωνει με τραβαει και με περνει αγκαλια και τριβεται πανω μου!! Γιατι να κανει ετσι και πολλες φορες λεει θα πεταξω τα καλυντικα σου το κραγιον σου να μην βαφεσαι ακομα και ρουχα μου θελει να πεταξει.. Του εχω πει οτι να μην υπερβαλει τοσο και λεει εισαι μονο δικη μου δηλαδη παιδια τι να κανω μου λετε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που ζεις είναι αρρώστια πουλακι μ. Ξέρω ότι σίγουρα τον αγαπάς για να μένεις μαζί του αλλά οδό περνάει ο καιρός με μαθηματική ακρίβεια θα γίνεται χειρότερο. Φυγε απ αυτόν και ψάξε κάτι πιο υγιές.
Δεν ειναι ζηλια ολο αυτο αλλα ενδιαφερεται για σενα με τον τροπο του και εξηγουμαι:1) το να μπαινεις στο facebook σκεψου λιγο σε οφελει πραγματικα; γιατι εκει μεσα εχω συναντησει κυριως ατομα που ειναι για λυπηση...χωρια η επιδειξη χωρις νοημα που κανουν.2)Το να μη βαφεσαι συχνα παλι εχει βαση, καθως το δερμα μας σπαει..ολο αυτο εχει να κανει με την εικονα και δε το χρειαζομαστε πραγματικα. Μονο για να αρεσουμε ή επειδη το κανουν και οι αλλες. Απεκτησε δικο σου χαρακτηρα. Ξερω κοπελες που ειναι πανεμορφες και γινονται σαν κλοουν.3)Για τα ρουχα κ.λ.π συμπεριφορες σκεψου πρωτα πως ντυνεσαι ή αν προκαλεις...Αυτα οτι ειναι αρρωστημενος ειναι τραβηγμενες αποψεις αφου φαινεσαι οτι ειστε μικροι.
Αν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, είσαι με κάποιον που είναι παθολογικά ζηλιάρης.Και πρόσεχε, όπως έγραψαν παραπάνω. Η λέξη "ζήλια" από μόνη της παραπέμπει σε κάτι κολακευτικό καμιά φορά, ειδικά εμείς οι γυναίκες κολακευόμαστε με το να "ανησυχεί" λίγο ο άντρας που έχουμε δίπλα μας. Αλλά είναι τεράστια η διαφορά με την παθολογική διαταραχή. Δεν έχει καμία σχέση με αγάπη, καψούρα, έρωτα, ψιλοζηλίτσες της πλάκας. Είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, και συχνά επικίνδυνο, κυρίως όσο πιο πολύ προχωράς μέσα στη σχέση και νιώθει πιο άνετα να σου ρίξει και καμία επειδή κοίταξες τον τροχονόμο. Αν ήμουν στη θέση σου ή θα έθετα με αυστηρότατο τρόπο τα όριά μου δίνοντας κάποιον χρόνο για αλλαγή ή απλώς θα έφευγα. Σημειώνω ότι αν όντως η συμπεριφορά του είναι πραγματικά ακραία και ούτε στο ελάχιστο παιχνιδιάρικη (που δεν το νομίζω), η αλλαγή για να γίνει χρειάζεται ψυχοθεραπεία ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν μου έχει τύχει ποτέ τόσο ακραία ζήλια, αλλά πιθανολογώ ότι με το να τον βάλεις κάτω και απλώς να του πεις τι σε ενοχλεί, μπορεί να κάνει πίσω για καμιά βδομάδα και μετά να επανέλθει δριμύτερος. Η παθολογική ζήλια είναι ηφαίστειο θαρρώ, μην επαναπαύεσαι στις περιόδους που όλα φαινομενικά είναι ήρεμα.
Να μην τον χωρισεις. Που θα βρεις μετά αλλον να ειναι τοσο όμορφος οσο αυτός; Η ελξη ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταμε οποτε προσεχε γιατι λιγοι ειναι οι ομορφοι πια
Scroll to top icon