ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2017 | 19:16

Θα σκασω

Δεν αντεχω αλλο ρε αυτη την κατασταση μεσα στο σπιτι θα τρελαθω που να παρει ο διαολος θα αρρωστησω..Φτανει ρε μανα κ πατερα με τους τσακωμους σας δεν παει αλλο..Χωριστε που να παρει η ευχη αμα δεν αντεχεστε..Θελω να ουρλιαξω δεν μπορω αλλο..Πιο πολυ απο ολα ομως θελω να σηκωθει να φυγει αυτος ο πατερας μου γιατι αυτος ειναι η αιτια του κακου για ολα..παντα αυτος ηταν..Δεν τον αντεχω ουτε διπλα μου οταν περναει..Ενας παρτακιας του κερατα ανευθηνος που δεν σεβεται τπτ..Με αποτελεσμα να σκωτονομαστε ολη μερα καθε μερα εξαιτιας του..Δεν μπορω αλλο φωνες θα παθω τπτ κ εγω κ εσεις μαζι..Οικογενεια ειμαστε εμεις ρε??Ντρεπομαι που εχω εσενα για πατερα μου ναι ντρεπομαι γτ μας εχεις τρελανει ολους..Εσυ φταις που τρελενεις κ την μανα μου..Σηκω κ φυγε που να παρει η ευχη σηκω μ φυγε μας εχεις φαει την ζωη..Εχω φτασει στα ορια μου με αυτον τον ανθρωπο..Οχι δεν ντρεπομαι που μιλαω ετσι γτ δεν κανει το αιμα την οικογενια κ αυτος μας τραβαει στον βουρκο ο παλιο ανευθηνος...
3
 
 
 
 
σχόλια
εχετε σκεφτει να τον πατε σε εναν ψυχιατρο?? πιθανολογω οτι χρειαζετε θεραπεια αν δημιουργει προβληματα..σε τελικα αναλυση με εισαγγελικη παραγγελια τον πατε μεσα για καποιες μερες λεγοντας το τι κανει μεσα στο σπιτι..τωρα μαλλον ειναι αρρωστος ο ανθρωπος ..μη ξεχνας ειναι πατερας σου και καποια στιγμη θα φυγει απ τη ζωη.. βρειτε τι ριζα του προβληματος μεσω γιατρων και οχι αλλες φασαριες..μπορει να εχει μεχρι και σχιζοφρενεια και να μη το γνωριζετε..
Σε καταλαβαίνω. Αν και ο δικός μου ούτες κακός ούτε ανεύθυνος είναι, είναι τόσο ανυπόφορα γκρινιάρης, κλειστόμυαλος και καταπιεστικός που πραγματικά μερικές μέρες φτάνω σε σημείο να μη θέλω ούτε την ηλίθια φωνή του να ακούω. Και φυσικά μετά αισθάνομαι αχάριστη (και αμέσως μετά θέλω να του σπάσω τη μύτη με κλωτσιά).
Ελπίζω να είσαι κοντά ηλικιακά να φύγεις για σπουδές για να ηρεμήσεις. Ξέρω ότι ο,τι και αν πει κανείς που δεν είναι ειδικός (π.χ. Ψυχολόγος) δε θα βοηθήσει. Δεν έχω κάτι να πω μόνο κουράγιο και να προσέχεις τον εαυτό σου.
Scroll to top icon