ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 13:52

Σύγχρονο κομμωτήριο; Με κούρεψαν σαν γίδι!

Πήγαινα στον κουρέα της γειτονιάς μου χρόνια αλλά όταν του είπα πως θέλω κάτι διαφορετικό δεν το πέτυχε. Είπα λοιπόν αυτή τη φορά να πάω σε ένα σύγχρονο κομμωτήριο, μεγάλο και πολύ γνωστό! Με κουρείς άντρες και γυναίκες κομμώτριες, ένιωσα σιγουριά! Ξεκινάει και ενώ μου λέει πως κατάλαβε τι θέλω, του έδειξα και φωτογραφία... απλά του είπα το πάνω πιο μεγάλο και τα πλαινά κοντά χωρίς σβήσιμο. Εκτός του ότι μου τα πήρε όλα και δεν τον πρόλαβα και έπρεπε να πάρει κ τα υπόλοιπα, είπα μαλλιά είναι θα ξανα μεγαλώσουν. Την επόμενη φορά... Φεύγω και μου λέει η κοπέλα μου έχεις μια τρύπα πίσω, πήρε τελείως δέρμα... Δεν τη πίστεψα και νόμιζα μου κάνει πλάκα. Παίρνω τον καθρέφτη και μου έκανε μια τρύπα όντως ίσα με ένα κέρμα των 2€. Αφού δεν μπορούσα να κάνω κάτι, μόνο το χρόνο να περάσει και να ξανα μεγαλώσει, στεγνώνοντας και λούζοντας τα μαλλιά μου βλέπω πως απο τη μια πλευρά μου άφησε μεγαλύτερα τσουλούφια και στην άλλη είναι κοντά. Με έκανε χάλια. Μου έλεγε η κοπέλα μου να πάω να με διορθώσει αλλά δεν θέλω να ξανα περάσω ούτε απ'εξω, αυτός θα με κάνει χειρότερα! Πόσο μετάνιωσα που αρνήθηκα τον μπαρμπέρη της γειτονιάς που πλήρωνα και 6€ το κούρεμα και πήγα σε "σύγχρονο γνωστό" κομμωτήριο και έδωσα 10€ για να με κουρέψουν σαν γίδι! Έχω τρομάξει, φοβάμαι να ξανα πάω σε κομμωτήριο ειλικρινά δεν θέλω να ξανα πάω. ΜΕτάνιωσα επίσης που δεν άφηνα την κοπέλα μου να με κουρέψει, αν και κούρευε τον πατέρα της και τον αδερφό της με μηχανή για χρόνια και τους έκανε μια χαρά. Ήθελα επαγγελματίες στο κεφάλι μου τρομάρα μου.Ψάχνω ήδη να αγοράσω μια καλή κουρευτική και να με κουρεύει η κοπέλα μου που σίγουρα πιάνουν καλύτερα τα χέρια της και ξέρει τι θέλω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αστα με τα κομμωτήρια!!Παω τους λεω θελω μια ωραια μπουκλα,τα μαλλιά μου είναι σγουρά!!Μου τα έκαναν ίσια!!Παω σε άλλο κομμωτηριο τα μαλλιά μου είναι ξανθά!!Μου λέει θα σου κάνω ένα χτένισμα...Παίρνει να μου κάνει ανταύγειες!!Δε θελω λεω,μα γιατι απορεί;Ότι να ναι!!!Τωρα εκεί που σε έκοψε θα βγάλεις μαλλιά;Αν είναι δυνατόν!!
Scroll to top icon