ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 04:05

Με απειλει ο συντροφος μου

Γεια σας. Ειμαι χηρα 35 χρονων και μαμα. Ειχα σχεση με εναν κυριο και αρχισα να καταλαβαινω οτι μου λεει ψεματα..ζησαμε το απολυτο παθος ωσπου μου τηλεφωνησε η γυναικα του!!! Μου ειχε συστηθει χωρισμενος εννοειται.Λογω αρχων και ηθικης τον χωρισα αμεσως.Δεν θελω να πληγωνω ανθρωπους.. Ομως τωρα με απειλει να δημοσιευσει υλικο με τις ερωτικες μας στιγμες. Τι να κανω??Δεν φοβαμαι αλλα δεν θα γινω υποχειριο κανενος.Αννα
5
 
 
 
 
σχόλια
στην αστυνομια γρηγορα χωρις δευτερη σκεψη. Ουτως η αλλως καμμενος ειναι τον πηρε χαμπαρι η συζυγος. Εσυ ? εχεις κατι να φοβηθεις ? Σηκωσε το αναστημα σου και προχωρα , μην πεφτεις δυμα εκβιασμου.
Πώς μπορεί να σε απειλήσει;Αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση,αυτός είναι ο παντρεμένος.Νομίζω για να μην πω είμαι σίγουρη ,ότι το κάνει απλά για να σε φοβίσει και να σε κρατήσει.Εξήγησε του λοιπόν ότι εσένα δεν σε αγγίζει κάτι τέτοιο σε αντίθεση μ αυτόν που δεν θα τον συμφερε να το μάθει η γυναίκα του.
Αγαπητή, αφού δεν φοβάστε, και καλά κάνετε να πείτε του κυρίου ( ο Θεός να τον κανει) ότι εάν τολμήσει να το πράξει υπάρχει κι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου με το που θα γίνει καταγγελία θα τον βρουν, και θα καθαρίσει μετά με την δικαιοσύνη! Και το πιθανότερο επειδή κάτι τέτοιοι τύποι είναι θρασυδειλοι δεν θα ξαναενοχλησει ποτέ.
Scroll to top icon