ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 14:16

Δεν αντέχω άλλο με τα προβλήματά στα δόντια μου

Ειλικρινά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να επισκεφθώ οδοντίατρικο κέντρο βόρεια εκτός συνόρων. Δεν αντέχει άλλο η τσέπη μου τις τιμές των οδοντιάτρων της χώρας.50 για ένα σφράγισμα, 170 για μια απονεύρωση, 250 μια θήκη.... Κι εγώ να βγάζω μόλις 190 μηνιαία! Έλεος! Κι αντί να δεχτούν να βοηθήσουν έστω με μηνιαίες δόσεις ζητούν για διευκόλυνση μου και μόνο (ναι μου το λένε λες και μου κάνουν χαρη)να τους πηγαίνω 50 την εβδομάδα! Ε δεν μπορώ! Δεν αντέχω άλλο! Και τι να κάνω; Να μείνω με τα δόντια χάλια; Δεν γίνεται! Και να πω ότι δεν τα φρόντισα ποτέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Τρεις φορές την μέρα βούρτσισμα, 2 φορές ημερα στοματικό διάλυμα και μια την ημέρα νήμα.Ασε που όταν οικονομικά έστεκα καλά κάθε εξάμηνο έκανα έλεγχο και καθαρισμό! Βλακειες ότι αν τα προσέχουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα! Δεν αναφέρεις σε ποιο μέρος βρίσκεσαι, όμως αν μένεις στην Θεσσαλονίκη να ξέρεις οτι μπορείς να απευθυνθείς στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγυης. Σου παρέχουν δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες αν είσαι άνεργος ή ανσαφάλιστος όπως καθαρισμό, σφραγίσματα, απονευρώσεις (όχι όμως θήκες, γέφυρες, προσθετικά δηλαδή). Αντίστοιχα Κοινωνικά Ιατρεία υπάρχουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ψάξτο!
Scroll to top icon