ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 10:57

....

Ρε παιδιά πως έχουμε καταντήσει έτσι;εμεις οι νέοι πως έχουμε γίνει έτσι; όλοι κοιτούν να βγαίνουν εξω σαν μια μαζα με κάτι ίδια σάπια ρούχα που θεωρούνται μόδα και αν δε την ακολουθησεις είσαι εξωγήινος..Το κινητό δεν λείπει απο το χερι και όλοι έξω έχουν πάψει να επικοινωνούν όπως παλιά.Εσείς αγόρια προσπαθείτε να την πεσετε ζητώντας το φβ (ουτε καν που έχω)και εγώ τρώω το ξενερωμα της ζωής μου.. Που πήγαν οι πραγματικοί άντρες;Που πήγαν οι αληθινοί έρωτες το πάθος και η λαχτάρα; Οτάν ρίχνανε τον εγωισμό και εκαναν τα παντα για τον δικο τους ανθρωπο; Τα αγόρια θέλουν να πηδήξουν να το παίξουν μάγκες.. Τα κορίτσια να γαμηθουν απ τα 12 με τον κάθε τυχαίο που να έχει ενα καγκουροαμαξο.. Δεν αντεχεστε ..Το διάβασμα δεν υπάρχει.. Θα φύγουμε εξωτερικο λέμε ε; Εγκαταλείπουμε τη χώρα μας αντί να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι εδώ.. Εχω βαρεθεί με αυτά που βλέπουν τα ματια μου.. Τα σχόλια πέφτουν βροχή.. Μίσος,κακια παντού για το τι κανεις,πως περπατας,τι φοράς,πως μιλάς,με ποιον βγαινεις.. Δεν βαρεθηκατε; Αφήστε τους ολους και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας.. Ξεκολληστε με αυτό το "τι θα πει ο κόσμος" ας κοιτούν τον εαυτό τους πρωτα.. Αραγε υπάρχει πλεον εμπιστοσυνη στον κοσμο απορω.. Τοσα πράγματα κατακλύζουν το μυαλό μου .. Θα τρελαθω..Κοπέλα, 16 ετών.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι 14 και πιστευω ακριβως οτι εσυ. Αν ερθεις στο σχολειο μου να δεις τι σχολια ακουω επειδη με ενδιαφερουν τα μαθηματα και επειδη παω κοντρα σε κατι τετοιους,θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι!
Scroll to top icon