ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2017 | 03:02

Πριν δύο χρόνια ήμουν 120 κιλά

Τότε είπα -ως εδώ- και έτσι σήμερα είμαι 75! Είμαι αγόρι 19 χρονών 1.85 ύψος και από τότε που είχα ξεκινήσει την πρώτη μου δίαιτα μέχρι σήμερα είμαι στη φάση "θέλω να χάσω βάρος" ! Πριν 3 μέρες ξεκίνησα πάλι την τελευταία -θέλω να ελπίζω- δίαιτα μου για να χάσω επιτέλους άλλα 10 κιλά , που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει! Απλά μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα οι θερμίδες...ακόμα και σε μέρες που δεν έκανα δίαιτα πάντα μέτραγα θερμίδες, πάντα! Έχω δύο χρόνια και μετράω θερμίδες, αποφεύγω να τρώω τις περισσότερες φορές τα πολλά γλυκά (εκεί που ξεκινάω ένα λέω 《τέλος》 στον εαυτό ενώ θέλω κι άλλο, μιας που σκέφτομαι ότι θα ξεπεράσω το ημερίσιο όριο... μην φανταστείτε ότι θα καταλήξω με ανορεξία, ούτε καν , και τώρα που γράφω αυτή την εξομολόγιση ένα κρουασάν σοκολάτας σκέφτομαι ότι θέλω να φάω (αλλά που;)
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο,τι ειπε η Aquiver, ξεκινα βαρη και μετρα μακροθρεπτικα και ασε τις θερμιδες για αρχη. θα ελεγα οτι 75 κιλα για 1.85 ειναι λιγα και ειδικα αν δεν υπαρχει μυικη μαζα, χανοντας και αλλα θα δειχνεις ανορεξικος. Προσπαθησε να εισαι 80 κιλα με μια Α μυικη μαζα και χαμηλο σχετικα λιπος, θα δειχνεις πολυ ωραιος.
Αχ φιλε μου σε καταλαβαινω. Και γω κανω διαιτα και προσπαθω για το καλυτερο. Και γω ολο τις θερμιδες κοιταω. Χθες το βραδυ ειχα τοστ, ανοιγω το ψυγειο βλεπω τη παριζα και τη γαλοπουλα και ενω θες μια φορα αν φας παριζα, να τρως γαλοπουλα γιατι εχει λιγοτερες θερμιδες. Δεν πειραζει ομως..μας κανει καλο να σκεφτομαστε ετσι γιατι δεν τρωμε. Ας χασουμε τα κιλα που θελουμε και μετα μπορουμε να φαμε με μετρο παλι, αυτα που στερηθηκαμε.
Scroll to top icon