ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2017 | 10:18

Παντα το ειχα απορια...

Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι (αντρες-γυναικες), οι οποιοι κατα την επιλογη συντροφου δεν δινουν πολλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση. Δηλαδη τους αρκει να βρουν καποιον, με τον οποιο θα εχουν καλη επικοινωνια και χημεια, κ ας μην ειναι εξωτερικα μοντελο. Αυτη ομως την καλη επικοινωνια και την χημεια την εχουμε συνηθως με φιλους μας. Δηλαδη ενας φιλος ειναι συνηθως ενας ανθρωπος, τον οποιο τον εκτιμας, τον θαυμαζεις, περνας καλα μαζι του, εχετε χημεια κλπ κλπ. Αρα, εφοσον οι φιλοι μας εχουν ολα τα στοιχεια που εμεις αναζητουμε κ σε εναν συντροφο, γιατι δεν ερωτευομαστε φιλους μας?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το "δίνω σημασία στην εξωτερική εμφάνιση" δε σημαίνει "αναζητώ μοντέλο". Η εξωτερική εμφάνιση έχει σημασία, σε ένα υποκειμενικό πλαίσιο, ώστε να είναι ο άλλος θελκτικός στα μάτια μας. Αν δεν είναι, σαφώς και δε τον δεις ερωτικά επειδή είναι βαθύς γνώστης του Πλάτωνα.
Η Χημεία, ως γνωστόν, χωρίζεται σε ανόργανη και οργανική...η φιλική χημεία είναι η ανόργανη, ενώ η συντροφικογκομενική χημεία, είναι η οργανική, ιφ γιου νόου γουάτ άι μίιν...περιλαμβάνει και όργανα, ΄ντάξει;
Θεωρώ ότι το σκεπτικό σου είναι λάθος.Άλλες ανάγκες εξυπηρετούν οι φιλικές μας σχέσεις και άλλες οι ερωτικές. Δεν αποκλείεται φυσικά, μια φιλική σχέση να εξελιχθεί και σε ερωτική, όμως ποτέ αυτή δεν ήταν μόνο φιλική.
Scroll to top icon