ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2017 | 14:28

"Οι γυναικες δεν ειναι δεκτικες στο φλερτ"

Ακουω συχνα απο αντρες να παραπονιουνται οτι οι γυναικες σημερα δεν ειναι δεκτικες στο φλερτ και οτι ειναι ξινες, απροσιτες και σνομπ. Αληθεια, ολοι εσεις που τα λετε αυτα, εχετε μπει ποτε στη διαδικασια να σκεφτειτε μηπως και σεις εχετε μεριδιο ευθυνης για αυτη τη σταση μας?Τι εννοω: Φανταζομαι στις περισσοτερες κοπελες, οπως και σε μενα, εχει τυχει πολλες φορες να περπαταω στο δρομο και να ακουσω απο αντρες που περνανε απο διπλα μου με αμαξι(η μηχανακι) να μου λενε διαφορα του στυλ "εισαι καυ..", "εχεις κωλ...α" κλπ. Για μενα ενα τετοιο σχολιο δεν ειναι ουτε αστειο, ουτε με κανει να νιωσω ομορφα φυσικα. Αντιθετως μου φαινεται θλιβερο να βλεπω οτι αγορια στην ηλικια μου(23) θεωρουν αστειο το να υποτιμουν με αυτο τον τροπο μια αγνωστη κοπελα, απλα κ μονο για να γελασουν με τους φιλους τους. Πως περιμενετε μετα εγω και ολες οι υπολοιπες κοπελες που εχουν βιωσει κατι τετοιο να ειμαστε δεκτικες στο φλερτ απο εναν αγνωστο? Οταν βλεπω οτι ενας περαστικος μου κανει ενα απρεπεστατο σχολιο επιδεικνυοντας παντελη ελλειψη ευγενειας και σεβασμου στο προσωπο μου, τοτε ειναι λογικο να υποθεσω πως ο ιδιος αντρας(κ ολοι οι ομοιοι του) θα με πλησιαζε με εξισου απρεπη τροπο σε ενα μπαρ. Γιατι οταν δεν σεβεσαι μια περαστικη στο δρομο, τοτε πιθανοτατα θα επιδειξεις την ιδια ελλειψη σεβασμου και σε οποιαδηποτε αλλη κοπελα που μπορει να γνωρισεις σε ενα μαγαζι. Και μη μου πειτε οτι εχει διαφορα ο περαστικος απο εναν τυπο σ ενα μπαρ. Ο ιδιος ανθρωπος που μπορει να μου κανει ενα απρεπες σχολιο στο δρομο, μπορει την επομενη μερα να βρισκεται στο διπλανο μου τραπεζι σ ενα μπαρ. Και μπορει στο μπαρ να μη μπορει να με πει "καυλα", γιατι θα βρισκομαι απεναντι του και θα εχω τη δυνατοτητα να τον χαστουκισω(πραγμα που δεν μπορω να κανω οταν περναει διπλα μου με το αμαξι του), σιγουρα ομως ο τροπος του θα ειναι εξισου γλοιωδης. Γιατι ετσι εχει μαθει να φερεται.Συμπερασμα: Οταν ενας αντρας πλησιαζει μια κοπελα για να τη φλερταρει, ο σεβασμος και η ευγενεια ειναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ, ειτε αυτη η κοπελα βρισκεται στην ιδια παρεα μ αυτον, ειτε ειναι μια κοπελα, την οποια γνωρισε σ ενα μπαρ, ειτε ειναι μια περαστικη που του αρεσε. Οταν πλησιασεις ευγενικα μια κοπελα, ακομα κ αν αυτη σε πρωτη φαση δεν γοητευτει απο σενα, σιγουρα υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σου δωσει αλλη μια ευκαιρια, σε σχεση με το αν την πλησιαζες με αγενεια και με πιεστικο τροπο. Οταν λοιπον γινετε ανθρωποι και σταματησετε αυτες τις μαλακιες στο δρομο, ισως και μεις να αρχισουμε να νιωθουμε πιο χαλαρα, οταν μας πλησιαζετε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το "τι κ*** έχεις μανάρι μου δεν είναι προσέγγιση". Προσέγγιση είναι να έρθει κάποιος με χαμόγελο να σου πιάσει κουβέντα αλλά εσένα να μην σου αρέσει ο συγκεκριμένος. Δεν σου έχει τύχει ποτέ να βρεις μια δικαιολογία για να αποφύγεις κάποιον που δεν σου αρέσει; Εμένα όταν μου μιλάει κάποιος που δεν μου αρέσει του λέω ότι είμαι αρραβωνιασμένη!!!
Scroll to top icon