Η αστυνομία θα συλλάβει τον Σμόλετ - Είπε ψέματα για την επίθεση

Η αστυνομία θα συλλάβει τον Σμόλετ - Είπε ψέματα για την επίθεση Facebook Twitter
1

Οι αρχές του Σικάγο λένε ότι ο αμερικανός ηθοποιός Τζάσι Σμόλετ κατηγορείται ότι υπέβαλε ψευδή καταγγελία στην αστυνομία για την ομοφοβική και ρατσιστική επίθεση που ισχυρίστηκε πως δέχθηκε από δύο άνδρες τον Ιανουάριο.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαφορετική τροπή καθώς τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αστυνομία πίστευε ότι μπορεί να έχει πληρώσει ο ίδιος τους δύο νιγηριανούς αδελφούς που του επιτέθηκαν και πως η επίθεση ήταν «σκηνοθετημένη».

Οι δικηγόροι του Σμόλετ δήλωσαν ότι θα διεξαγάγουν τη δική τους διεξοδική έρευνα και θα προβούν σε επιθετική υπεράσπιση.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εγκληματικές κατηγορίες έχουν απαγγελθεί εναντίον του ηθοποιού.

Οι αστυνομικοί αναμένεται σήμερα να θα έρθουν σε επαφή με τη νομική του ομάδα για να διαπραγματευτούν την παράδοσή του και τη σύλληψή του.

Οι ύποπτοι που αρχικά κρατήθηκαν για την επίθεση εναντίον του, απελευθερώθηκαν.


Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον ηθοποιό, δήλωσαν πως «όπως και για κάθε άλλο πολίτη, ισχύει και για τον Σμόλετ το τεκμήριο αθωότητας, ιδιαίτερα όταν έχει διεξαχθεί μια έρευνα όπως αυτή, όπου οι πληροφορίες, τόσο αληθείς όσο και ψευδείς, έχουν διαρρεύσει επανειλημμένα».

Οι αδελφοί Ola και Abel Osundairo έφυγαν από τις ΗΠΑ μετά την υποτιθέμενη επίθεση και συνελήφθησαν την επιστροφή τους την περασμένη εβδομάδα. Αργότερα απελευθερώθηκαν και λέγεται ότι συνεργάζονται με τις αρχές.

Ένας από τους αδελφούς είναι ο προσωπικός γυμναστής του Σμόλετ ενώ και οι δύο είχαν εργαστεί για το «Empire», τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Σμόλετ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, δήλωσε ότι είχε βγει να αγοράσει φαγητό αργά το βράδυ όταν δύο λευκοί άνδρες τον γρονθοκόπησαν, τον καθύβρισαν και πέρασαν μια θηλιά στο λαιμό του.

Το περιστατικό προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης για τον Σμόλετ από χιλιάδες ανθρώπους , αλλά και διάσημους όπως η Βαϊόλα Ντέιβις και η Ναόμι Κάμπελ.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια