O DJ Snake έρχεται στο Primer Festival της Αθήνας

O DJ Snake έρχεται στο Primer Festival της Αθήνας Facebook Twitter
DJ Snake
0

O DJ Snake, δημιουργός του «Taki Taki» και άλλων μεγάλων hits είναι το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται από το line-up του Primer Festival 2019.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη version του πέρυσι με ονόματα όπως ο Steve Aoki, o Lil Pump και ο Don Diablo, το urban & dance φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος, την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον σουπερστάρ DJ/παραγωγό.

Το "Taki Taki", με την Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna, είναι η απόλυτη επιτυχία της χρονιάς, έχοντας ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο views στο youtube σε μόλις 4 μήνες.

Είναι το τρίτο (!) τραγούδι του που ξεπερνάει το όριο του 1 δις youtube views, μετά τις επίσης τεράστιες του "Let Me Love You" με τον Justin Bieber και "Lean On" με τους Major Lazer και την MO.

O DJ Snake έχει ακόμα τρία από τα κορυφαία hits των τελευταίων ετών στο βιογραφικό του: το "Turn Down For What" με τον Lil John, το "Get Low" με τον Dillon Francis και το "You Know You Like It" με την Aluna George.

Τα τραγούδια του παίζουν διαρκώς στο ραδιόφωνο και τα νούμερα του στις μουσικές πλατφόρμες είναι εξωπραγματικά: πάνω από 11 δισεκατομμύρια(!) views σε youtube και spotify και πάνω από 10 εκατομμύρια followers σε Instagram και Facebook.

Έχει υπάρξει 2 φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy και έχει συμμετάσχει ως πρώτο όνομα στα σπουδαιότερα φεστιβάλ του πλανήτη (Tomorrowland, Coachella, Ultra Miami, κλπ.).Το 2017 έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο μοναδικός καλλιτέχνης στην ιστορία που έκανε dj set στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου στο Παρίσι.


Για Primer Festival 2019 θα στηθεί ένα τεραστίων διαστάσεων stage με γιγαντοοθόνες, ενώ θα χρησιμοποιηθούν εντυπωσιακά εφέ. Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το φεστιβάλ.

 

Info
Primer Festival 2019
Τετάρτη 10 Ιουλίου
Πλατεία Νερού, Φάληρο


Εισιτήρια:
General - Αρένα
Early Bird - 27€
(περιορισμένος αριθμός)

VIP - Πλατφόρμα
Early Bird - 70€
(περιορισμένος αριθμός)

 

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.
ΤΗΛ: 210 8940836‬
www.primermusicfestival.com

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 - ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.