Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με μπουφάν «I Am Daddy»

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε με μπουφάν «I Am Daddy» Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την Μέγκαν Μαρκλ και τον νεογέννητο γιο τους για να παραβρεθεί στα Invictus Games στη Χάγη, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα μπουφάν με τη φράση «I Am Daddy».

Ο Δούκας του Σάσεξ είχε ακυρώσει την περασμένη Παρασκευή μέρος της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ολλανδία για τα Invictus Games, μια αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών με κινητικά προβλήματα. Ο πρίγκιπας είχε προγραμματίσει να πάει στο Άμστερνταμ την Τετάρτη και στη Χάγη την Πέμπτη για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης των Invictus Games.

Με μικρή καθυστέρηση, ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε σήμερα τελικά στην Χάγη, όπου διοργανωτές και συμμετέχοντες αποφάσισαν να του κάνουν διάφορα δώρα με αφορμή την γέννηση του γιου του, ανάμεσά τους ένα μπουφάν με τη φράση «I Am Daddy» αλλά και ένα μωρουδιακό φορμάκι που γράφει πάνω «Invictus Games».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Prince Harry gets on his bike in the #Hague today as he launches @invictusgames2020 - A brief break from Dad duties (note his Invictus Games ‘Daddy’) top! See stories for a closer look #princeharry #royalbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Jackson (@chrisjacksongetty) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??❣️ #príncipeharry #babyarchie #ArchieHarrison #DuchessofSussex #DukeofSussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry and Meghan_ (@duke_and_duchess_of_sussex) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gift for Archie! Today in Netherlands, Harry received a mini overalls for the son of Invictus Games. CUTIE ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Archie Mountbatten-Windsor (@archiemwindsor) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM
Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM