Η Frigoglass κλείνει το εργοστάσιο στην Κάτω Αχαΐα

Η Frigoglass κλείνει το εργοστάσιο στην Κάτω Αχαΐα Facebook Twitter
1

Στην άμεση διακοπή της παραγωγικής δραστηριότητας του εργοστασίου στην Κάτω Αχαΐα προχωρά η Frigoglass.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων πρωτοβουλιών αναδιάρθρωσης του παραγωγικού ιστού της, που αποσκοπεί στη βελτίωση της κοστολογικής δομής της και στην ενίσχυση της μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικότητας της Frigoglass.

Σημειώνεται, ότι η Frigoglass έχει υλοποιήσει σειρά πρωτοβουλιών κατά το παρελθόν, όπως πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, εκ περιτροπής εργασία, μείωση του μισθολογικού κόστους και μεταφορά παραγωγής από άλλα εργοστάσια του Ομίλου, προκειμένου η παραγωγική μονάδα της Κάτω Αχαΐας να καταστεί οικονομικά βιώσιμη. Οι παραπάνω πρωτοβουλίες, τελικά, δεν κατέστησαν την ελληνική παραγωγική μονάδα του Ομίλου ανταγωνιστική.

Ο Όμιλος αποσκοπεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην καλύτερη δυνατή στήριξη των εργαζομένων που επηρεάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει καλέσει σε διαβούλευση τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να διαμορφωθούν από κοινού οι βέλτιστοι δυνατοί όροι και συνθήκες αποχώρησης των επηρεαζόμενων υπαλλήλων, σύμφωνα με τις δυνατότητες του Ομίλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια