Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 38% - 42% και ΣΥΡΙΖΑ 26,5% - 30,5%

Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 38% - 42% και ΣΥΡΙΖΑ 26,5% - 30,5% Facebook Twitter
To exit poll για τις εκλογές
0

Διψήφιο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το exit poll των τηλεοπτικών σταθμών για τις εθνικές εκλογές. 

 

Σύμφωνα με το exit poll, τα ποσοστά των κομμάτων θα κινηθούν ως εξής: 

Νέα Δημοκρατία: 38 - 42% 

ΣΥΡΙΖΑ: 26,5% - 30,5%

ΚΙΝΑΛ: 6-8 %

ΚΚΕ:5-7 %

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 2,8- 4,8%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1-2%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 2,5- 4,5%

ΜΕΡΑ25: 3% - 5% 

Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 38% - 42% και ΣΥΡΙΖΑ 26,5% - 30,5% Facebook Twitter

 Αν το αποτέλεσμα του exit poll επιβεβαιωθεί σημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. Όσον αφορά το επίσημο αποτέλεσμα περίπου στις 9 το βράδυ θα ανακοινωθεί από τη Singular Logic η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος. Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη. Μέχρι τις 23.00 θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες για τους υποψηφίους βουλευτές ανά περιφέρεια.

Η κατανομή των εδρών με βάση το exit poll θα έχει ως εξής :  

Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 38% - 42% και ΣΥΡΙΖΑ 26,5% - 30,5% Facebook Twitter

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, για πρώτη φορά έχουν δοθεί 12.500 tablets σε αντιπροσώπους ανά την επικράτεια ενώ θα καλυφθούν πλήρως ψηφιακά η Αττική, η Θεσσαλονίκη και Αχαΐα όπου διατέθηκαν συνολικώς 7.500 tablets.

Το εκλογικό σώμα εκτιμάται ότι αντιστοιχεί σε 9,9 εκατομμύρια άτομα, ενώ σε αυτές τις εκλογές είναι εγγεγραμμένοι 116.000 «17άρηδες» και περίπου 112.000 ετεροδημότες.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM