Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος για το καλοκαίρι από τα λιμάνια της Αττικής

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος για το καλοκαίρι από τα λιμάνια της Αττικής Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αυξημένη είναι η κίνηση των ταξιδιωτών στα λιμάνια της Αττικής, καθώς ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος των αδειών του φετινού καλοκαιριού.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 30 απόπλοι πλοίων, 16 από τη Ραφήνα (10 για Κυκλάδες και 6 για Μαρμάρι) και 7 από το Λαύριο. Χθες, Πέμπτη, 25/7 από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 25 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 23.070 επιβάτες και 3.554 ΙΧ οχήματα.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 12 δρομολόγια πλοία μεταφέροντας 6.432 επιβάτες και 1.190 ΙΧ οχήματα ενώ αντίστοιχα από Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 1.176 επιβάτες και 313 ΙΧ οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
LIFO NEWSROOM