Εισβολή σε επίδειξη της Chanel - Η γυναίκα που τρόλαρε την Gigi Hadid και τα μοντέλα

Εισβολή σε επίδειξη της Chanel - Η γυναίκα που τρόλαρε την Gigi Hadid και τα μοντέλα Facebook Twitter
1

Μία γυναίκα εισέβαλε στην πασαρέλα κατά την επίδειξη μόδας για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Chanel στο Παρίσι.


Το επίδοξο μοντέλο, ανέβηκε στην πασαρέλα στο φινάλε της επίδειξης, μπαίνοντας στη σειρά με τις καλλονές που περπατούσαν στο σκηνικό της επίδειξης στο Grand Palais.

Εισβολή σε επίδειξη της Chanel - Η γυναίκα που τρόλαρε την Gigi Hadid και τα μοντέλα Facebook Twitter


Φορώντας ένα τούιντ κοστούμι και καπέλο, η γυναίκα φεύγοντας από τις κερκίδες, σκαρφάλωσε και μπήκε στην παρέλαση των μοντέλων. Μάλιστα, γύρισε και κοίταξε προς το κοινό για να βεβαιωθεί ότι κάποιος την μαγνητοσκοπούσε.


Οι φωτογράφοι «έπιασαν» την Gigi Hadid να πλησιάζει την γυναίκα κατά τη διάρκεια του φινάλε, συνοδεύοντάς την εκτός της πασαρέλας. Η ασφάλεια της εκδήλωσης τελικά κατάφερε να απομακρύνει τη γυναίκα από την αίθουσα, αλλά αφού ολοκλήρωσε τη βόλτα της ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα.

Σύμφωνα με πηγές, η εισβολέας είναι η Marie Benoliel, γνωστή ως Marie S'Infiltre, κωμικός και YouTuber με 194.000 ακολούθους στο Instagram. Αυτήν την περίοδο η κωμικός παρουσιάζει δικό της σόου στο θέατρο «Comédie des Champs Elysées»


Η Chanel δεν σχολίασε το περιστατικό.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM