Βασιλική αγγελία: Ζητείται βοηθός για τη Βασίλισσα, αλλά θα πρέπει να έχει ψυχραιμία

Βασιλική αγγελία: Ζητείται βοηθός για τη Βασίλισσα, αλλά θα πρέπει να έχει ψυχραιμία Facebook Twitter
0

Σήμερα λήγει η προθεσμία για υποβολή βιογραφικών όσων φιλοδοξούν να κερδίσουν τη θέση βοηθού της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά έναν προσωπικό βοηθό για να εργαστεί στο Μπάκιγχαμ. Το Παλάτι έχει δημοσιεύσει μια αγγελία που δεν απαιτεί έναν, αλλά δύο βοηθούς. Πρόκειται για μία μόνιμη θέση, και μια προσωρινή θέση για να συμπληρώσει μια άδεια μητρότητας. Και οι δύο θέσεις είναι για τα γραφεία της βασιλικής υπηρεσίας στη Βρετανία, αλλά σημειώνεται πως οι βοηθοί θα χρειάζεται να ταξιδεύουν.

Αν και δεν αναφέρεται η αμοιβή για τη θέση, τα βρετανικά μμε λένε πως η θέση απολαμβάνει ένα «ανταγωνιστικό σύνολο μισθών και παροχών». Ο ιδανικός υποψήφιος για την πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή για συνολικά 37,5 ώρες την εβδομάδα, σύμφωνα με την αγγελία.

Οι ευθύνες του βοηθού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον συντονισμό των ταξιδιών και διαχείρισης αλληλογραφίας, καθώς και την παροχή υποστήριξης στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των βασιλικών καθηκόντων. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν «εξαιρετικές» διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά ακόμη και με «ελάχιστη καθοδήγηση και επίβλεψη» και να έχουν εκτενή εμπειρία», αναφέρεται στην αγγελία. Ωστόσο σημειώνεται πως ο βοηθός θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και οργανωτικός ακόμη και όταν υποβάλλεται σε πίεση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM