Εναλλακτικές διαδρομές για το μποτιλιάρισμα

Εναλλακτικές διαδρομές για το μποτιλιάρισμα Facebook Twitter
0

Τώρα που οι κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάνουν ακόμη πιο έντονο το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης ,θυμόμαστε έξι παλιότερες προτάσεις της τροχαίας για εναλλακτικές διαδρομές.

Προς Κέντρο μέσω λεωφόρου Κηφισίας

Μετά τη HELLEXPO,στρίβεις Σπύρου Λούη, στη συνέχεια αριστερά στην Κύμης και μέσω της λεωφόρου Βεϊκου κατευθύνεσαι προς Κέντρο από την Κυψέλη και τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Από Κατεχάκη προς λεωφόρο Κηφισίας

Για τα βόρεια προάστια ,στρίβεις δεξιά στο φανάρι του Παπάγου και αφού φτάσεις στην Κύπρου ,συναντάς την Μεσογείων. Μέσω της Κύπρου μπορείς να περάσεις απέναντι ,στο Πεντάγωνο και να βγεις Κηφισίας μέσω Ψυχικού.

Από Κατεχάκη προς Λ. Βασιλίσσης Σοφίας

Στρίβεις δεξιά προς το Γουδή και φτάνεις  στο Κάραβελ μέσω των οδών Κοκκινοπούλου και Ούλαφ Πάλμε

Από Λ. Μεσογείων προς Κέντρο

Για να αποφύγεις το μποτιλιάρισμα στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού, στρίβεις δεξιά στην περιοχή Ελληνορώσων  και στη συνέχεια αριστερά στο φανάρι πριν τη Λ. Κηφισίας ώστε μέσω της οδού Σεβαστουπόλεως να φτάσεις  στο ύψος του Πρεζιντεντ .

Από Λ. Συγγρού προς Δυτικά προάστια.

Προκειμένου να αποφύγεις το μποτιλιάρισμα στην οδό Φραντζή, μόλις φτάσεις στο Ιντερκοντινένταλ, στρίβεις δεξιά μέχρι την οδό Χαμοστέρνας. Μέσω αυτής θα φτάσεις  στην Πειραιώς και μετά μπορείς να κατευθυνθείς είτε δυτικά, είτε προς την Εθνική οδό.

Από Λ. Αθηνών προς Φιλαδέλφεια.

Αν κινείσαι από τα Δυτικά προάστια μέσω της Λ. Αθηνών, για να αποφύγεις την κίνηση στο ύψος των ΚΤΕΛ ,μπορείς να κατευθυνθείς προς τη Λ. Θηβών και μέσω των Αγ. Αναργύρων να φτάσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα.

Πηγή: Τα Νέα

Υ.Γ  Καλή επιτυχία!Αν δεν τα καταφέρεις, ρώτα ένα ταξιτζή. Ή απλά ακολούθησε τον.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ