Αυστραλία: Η στιγμή που αστυνομικός σώζει βρέφος από πνιγμό

Αυστραλία: Η στιγμή που αστυνομικός σώζει βρέφος από πνιγμό Facebook Twitter
1

Από πνιγμό έσωσε ένας αστυνομικός στην Αυστραλία το οκτώ μηνών βρέφος ενός ζευγαριού που πνιγόταν από φαγητό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι γονείς, όταν συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους πνίγεται, μιας και δεν βρίσκονταν κοντά σε νοσοκομείο, έτρεξαν αμέσως στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και ζήτησαν βοήθεια. Τότε, ο αστυνομικός που είχε βάρδια και ευτυχώς γνώριζε, το κράτησε ελαφρώς ανάποδα και το χτύπησε στην πλάτη μέχρι να πετάξει το φαγητό. «Έκανα αυτό που εκπαιδεύτηκα να κάνω» είπε.

Μάλιστα, υπέδειξε, με τη βοήθεια συναδέλφου του, στους δύο γονείς τον σωστό τρόπο για να σώσουν κάποιο βρέφος που πνίγεται. Πρόκειται για την μέθοδο που συνιστά και ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM