Κυριακάτικες λειτουργίες παρουσία security

Κυριακάτικες λειτουργίες παρουσία security Facebook Twitter
0

Η είδηση έρχεται από το Ηράκλειο όπου, όπως γράφει το newpost.gr οι λειτουργίες στον Άγιο Μηνά, γίνονται πλέον παρουσία ανδρών security. Κι αυτό γιατί ο ναός την Κυριακή, είναι πολύ trendy για μικροαπατεώνες και επαίτες που καραδοκούν να αρπάξουν τσάντες και πορτοφόλια.

Σε πολλές δε περιπτώσεις για να κάνουν άνετα τη δουλειά τους προσποιούνται τους καλεσμένους σε γάμους και βαφτίσια, αρπάζοντας τα δώρα. Ο εφημέριος του ναού Μανόλης Σταυρουλάκης μίλησε στο Ράδιο Κρήτη με αφορμή κλοπή τσάντα από γυναίκα που είχε μπεί στο ναό για να ανάψει ένα κερί. Έτσι ο εφημέριος έκανε γνωστό πως πλέον αναγκάζονται τις Κυριακής για να αισθάνονται ασφαλείς οι πιστοί να τοποθετούν security έξω από το Μητροπολιτικό Ναό.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Γιάννης Μεσοδιακάκης αναγνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος κι επισημαίνει πως από μέρους της Αστυνομίας γίνεται ότι είναι εφικτό όμως τους δένει τα χέρια το γεγονός του ότι τη μια μέρα συλλαμβάνουν αυτά τα άτομα και την επόμενη λόγω νομοθεσίας είναι υποχρεωμένοι να τα αφήσουν ελεύθερα.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ