Οι ερωμένες ξεσηκώθηκαν στην Κίνα

Οι ερωμένες ξεσηκώθηκαν στην Κίνα Facebook Twitter
0

Σήμερα στην μακρινή Κίνα είναι μια παράξενη μέρα. Κάποιοι γιορτάζουν την Ημέρα της Ερωμένης και πολλοί άλλοι συμμετέχουν με ενοχική σιωπή. Σύμφωνα με το περιοδικό "Τime", μία ιντερνετική κοινότητα αποφάσισε να βγάλει από τη σκιά το ένοχο μυστικό των κινέζων και να θεσμοθετήσει την 3η Μαρτίου ως Ημέρα της Ερωμένης. Στην Κίνα ήταν πατροπαράδοτο έθιμο να διατηρούν οι νυμφευμένοι και μία ή μερικές φορές περισσότερες ερωμένες. Οι σύζυγοι, έκαναν τις πιό πολλές φορές τα στραβά μάτια στα παραστρατήματα του άνδρα τους, αρκεί αυτός να φρόντιζε όπως πρέπει το νόμιμο σπίτι του. Μετά από πολλά χρόνια καταπίεσης από το κομμουνιστικό καθεστώς στο έθιμο και στα ορμέμφυτα αρσενικά ένστικτα, η οργάνωση αυτή εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας σεξουαλικής επανάστασης. Τα διαζύγια πολλαπλασιάζονται και οι ντετέκτιβς που ειδικεύονται στην παρακολούθηση άπιστων συζύγων, κάνουν χρυσές δουλειές. Ερωμένες δεν διατηρεί μόνο ο απλός λαός, αλλά και πάρα πολλοί κρατικοί αξιωματούχοι, άλλωστε ο πρώτος διδάξας ήταν ο Μεγάλος τιμονιέρης Μάο, που διατηρούσε στρατιές παλακίδων, αφιερωμένων στην απόλυτη ευχαρίστηση του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ροζ επανάστασης. Η "Ενωση Κινέζων Ερωμένων" διοργανώνει και Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί σε διάφορες πόλεις και θα θέσει σημαντικά ερωτήματα όπως: "Πότε θα φέρω τον άνθρωπο μου στο σπίτι μου ", "Πόσα σου δίνει κάθε μήνα "? και "Πότε θα μου αγοράσει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο"?

Προσκεκλημένοι είναι όλοι, χωρίς διακρίσεις (και φόβους). Παντρεμένοι με τις συζύγους τους και ερωμένες που αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους επανάσταση, του γιασεμιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM
Οι Παλαιστίνιοι και τα αραβικά κράτη απορρίπτουν την πρόταση του Τραμπ για την ανάληψη ελέγχου της Γάζας

Διεθνή / Οι Παλαιστίνιοι και τα αραβικά κράτη απορρίπτουν την πρόταση του Τραμπ για την ανάληψη ελέγχου της Γάζας

Το σχέδιο Τραμπ έχει απορριφθεί ήδη από χώρες της περιοχής, όπως η Ιορδανία και η Αίγυπτος, καθώς και από βασικούς συμμάχους των ΗΠΑ. Ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε μορφή εξαναγκαστικής μετακίνησης πληθυσμού θα συνιστούσε εθνοκάθαρση
LIFO NEWSROOM