Αποδοκιμασίες και επεισόδια και στην Κρήτη

Αποδοκιμασίες και επεισόδια και στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Νέες αποδοκιμασίες-αυτή τη φορά εναντίον του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σημειώθηκαν στη διάρκεια της μαθητικής-στρατιωτικής παρέλασης στο Ρέθυμνο. Ομάδα πολιτών από αριστερές παρατάξεις ανήρτησε πανό και φώναξε συνθήματα κατά των μέτρων της κυβέρνησης. Δύο πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση διαμαρτυρήθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και των πολιτών που «ενοχλήθηκαν». Αστυνομικοί επιχείρησαν στη συνέχεια να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να επεκταθούν.


Aργότερα σύμφωνα με το goodnet.gr  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν από τους διαμαρτυρόμενους , επειδή τραβούσε φωτογραφίες με τη φωτογραφική του μηχανή. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου, όπου μετέβησαν με πορεία στους δρόμους της πόλης περίπου 50 άτομα για να ζητήσουν να αφεθεί ελεύθερος. Οι αστυνομικοί τον άφησαν τελικά ελεύθερο αφού πρώτα έσβησαν τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει και απεικόνιζαν πρόσωπα των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Μανώλης Όθωνας, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες από την ομάδα των αριστερών, είπε: «Ομάδα πολιτών, άνευ σημασίας. Τα παιδία παίζει».
Τις διαμαρτυρίες σχολίασε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία παρατήρησε: «θεωρώ απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες από όποιον και από όπου κι αν προέρχονται. Ούτως ή άλλως, είναι γνωστοί εκείνοι οι οποίοι το μόνο που έχουν πάντα να πουν είναι μία διαμαρτυρία, καμία θετική πρόταση ποτέ. Αυτά δεν είναι τρόποι ούτε για να πάμε μπροστά, ούτε για να λέμε ότι ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και να την εκφράζει με κόσμιο τρόπο. Δεν μπορεί να δημιουργεί επεισόδια, που δεν αρμόζουν στην ημέρα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM