Η ταυτότητα του «λ19», όσον αφορά αυτό που προσφέρει, είναι πολύ συγκεκριμένη: έμφαση στα τοπικά ελληνικά προϊόντα, ανεξαρτήτως του αν θα τα γευτείς πρωί, μεσημέρι ή βράδυ. Το μενού μπορεί να υποστηρίξει την all-day λειτουργία του «λ19», καθώς από το πρωί μέχρι το μεσημέρι μπορείς να γευτείς καγιανά, στάκα, κρητικό ντάκο και, αντί για κέικ, σφακιανόπιτα, καθώς και διάφορα άλλα καλούδια το βράδυ. Μεγάλο σουξέ έχουν τα σουβλάκια με γύρο μανιταριών από τη Δίρφη, ντομάτα, κρεμμύδι, σος γιαουρτιού και πάπρικα.