Τα 5 πιο αλλοκοτα, ειλικρινή και εκκεντρικά blog διασήμων

Τα 5 πιο αλλοκοτα, ειλικρινή και εκκεντρικά blog διασήμων Facebook Twitter
0
1. Lilly Allen, myspace.com/lilymusic

Χρησιμοποιεί το Μyspace ως εξομολογητήριο, όπου βάζει φωτογραφίες της ντυμένη πάντα με στολή και εξομολογείται διάφορα σπαραξικάρδια. Σε ποστ με τίτλο «άσχημη, χοντρή, και πιο σκατένια από τη Winehouse» η Lilly σημειώνει: «Σας γράφω μέσα από μια θάλασσα δακρύων στο κρεβάτι του ξενοδοχείου μου στο Seattle, έχοντας περάσει την τελευταία ώρα κάνοντας έρευνα για τη λιποαναρρόφηση». Άσε μας, ρε Λίλυ.

2. Μοby, www.moby.com/journal

Το ημερολόγιο του Moby ανήκει σαφώς στην κατηγορία «λογοδιάρροια».Ο Μοby γράφει για τα πάντα, από προβληματισμούς για το διοξείδιο του άνθρακα μέχρι αναλύσεις για το spam mail. Κάποια στιγμή μάλιστα αναρωτιέται: «Είναι λάθος να γουστάρει κανείς τη Γιούλια Τιμοσένκο, την πρωθυπουργό της Ουκρανίας; Δεν ξέρω πολλά για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, αλλά είναι πάντα πολύ όμορφη με τις μικρές κοτσίδες της και το χαμόγελό της που μοιάζει με της Τζοκόντα».

3.Αlec Baldwin, http://huffingtonpost.com/alec- baldwin

Στο μπλογκ του στο δημοφιλέστατο site της Arianna Huffington, o Baldwin μιλάει μόνο για πολιτική και καταγράφει φαντασιώσεις στις οποίες μαχαιρώνει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. «Στριφογυρίζουμε στο πάτωμα της σουίτας του και βλέπω ένα σελιδοκόπτη στο τραπέζι. Ο Οσάμα παλεύει, βρίζοντάς με στη μητρική του γλώσσα, μέχρι που μπήγω το σελιδοδείκτη στο λαιμό του». Ουδέν σχόλιο.

4. Ζach Braff, http://zachbraff.com

O ήρωας του Garden State και του Scrubw θυμίζει μικρό χαμένο αγοράκι (σχεδόν μπορεί κανείς να ακούσει την κυρία του σούπερ μάρκετ που φωνάζει από τα ηχεία «Ο μικρός Zach έχασε τη μαμά του»), που γράφει συναισθηματικές εξομολογήσεις και αναρωτιέται: «Γιατί πάντα αισθάνομαι άσχημα όταν σκοτώνω σκόρους και όχι όταν σκοτώνω μυρμήγκια;».

5. Jeff Bridges, www.jeffbridges.com/

Πρόκειται για άκρως ιδιοσυγκρασιακό site που θυμίζει καλλιτεχνικό project: Πρέπει κανείς να κάνει κλικ στις ζωγραφιές (με τίτλους όπως Pumpkin Dude) για να βρει τι κρύβεται από πίσω: μικρές ιστορίες, websites, παιχνίδια και βιντεάκια.

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ