ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2017 | 00:18

Σε δίλημμα...

Σε λιγότερο από ένα μήνα αρραβωνιάζεται μια από τις καλύτερες φίλες μου, και με κάλεσε στον αρραβώνα, ο οποίος ναι μεν είναι ανοιχτός αλλά δεν ξέρω αν κατά γενική ομολογία προσκαλούνται φίλοι σε αρραβώνες. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει... Αλλά αυτό είναι μόνο μέρος του προβλήματος. Ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώτος ξάδερφος με το αγόρι μου, με το οποίο είμαστε 2.5 χρόνια μαζί. Στον αρραβώνα λοιπόν θα είναι και οι γονείς του,τους οποίους δεν έχω γνωρίσει, και ούτε θέλω. Ούτε το αγόρι μου θέλει. Στο παρελθόν είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν "τύχει" αλλά έτυχε και το απέφυγε. Οπότε ξεκαθαρα δε θέλει. Όσον αφορά τον αρραβώνα.... Σε μια πρόχειρη συζήτηση μου είπε να πάω, αλλα ξέρω ότι δε το θέλει πραγματικά. Η φίλη μου καθώς ξέρει το θέμα μου, μου είπε να μην πάω ως κοπέλα του αλλά ως φίλη της.... Αν όμως είμαι η μοναδική που θα πάει ως φίλη? Όπως κι αν το δω μου φαίνεται ότι θα έρθω σε δύσκολη θέση.... Τα φώτα σας, παρακαλω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε αυτό που σου λέει η φίλη σου. Πήγαινε στον αραβώνα απλά ως φίλη της και μην έχεις πολλά πολλά με τον δικό σου για τις ώρες αυτές που θα είστε εκεί.
Μα πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα; Εσύ θα πας για τη φίλη σου και το αγόρι σου θα πάει για τον ξάδερφό του. Δε χρειάζεται να πάτε ως ζευγάρι. Έχω βρεθεί στη θέση σου και αυτό κάναμε πάντα κι όχι μια και δυο φορές, μιλάμε για γάμους, τραπέζια στις γιορτές, βαφτίσεις κ.α. που ήταν εκεί και οι γονείς του και οι δικοί μου.
Scroll to top icon