ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2017 | 20:19

Θελω να τη κανω..

Είμαι 26. Νιώθω γριά. Από μικρή είχα τάσεις προς τη κατάθλιψη, πολλές φορές δεν έβρισκα νόημα πουθενά-πουθενά όμως. Ασχολούμουν με τη μουσική, τον χορό. Λόγω οικονομικών στενοτήτων αυτά μείνανε πίσω. Η σχολή μου επίσης. Τώρα στα 26 προσπαθω με το ζόρι να την τελειώσω και δεν αντέχω άλλο. Νιώθω πως έμεινα πίσω. Δεν είναι η σχολή που ήθελα αλλά αυτή που κατάφερα χωρίς φροντιστήριο. Μου αρέσει, όμως κι αυτή απαιτεί εξοπλισμό, χωρίς αυτόν μια τρύπα στο νερό όλα. Προσπαθούσα στις φιλίες μου να τα δίνω όλα, τόσο πολύ που άφηνα εμένα, όμως δε με ενοχλούσε,γιατί χαιρόμουν όταν προσέφερα. Αυτό που έβλεπα πάντα στην πορεία είναι πως δίνοντάς τα όλα, δεν εκτιμάται τίποτα και βγαίνεις και μακάκας στο τέλος. Με αυτόν τον τρόπο είτε έφευγα εγώ είτε οι άλλοι. Τώρα να μαι. Μόνη, προσπαθώντας να καταλάβω τί στο καλό κάνω στραβά. Είμαι ένα άτομο εκρηκτικό, απρόβλεπτο καμιά φορά, όμως ειλικρινά κακό δεν έχω κάνει. Ίσα ίσα. Σκέφτομαι μήπως οι άλλοι σε μένα δε βλέπουν μία φίλη, αλλά ένα ζευγάρι αυτιά και ένα χέρι βοηθείας. Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα πως ίσως είναι αργά είτε να αλλάξω είτε να αποκτήσω φίλους που θα εκτιμούν σε μένα τα προτερήματα και θα ξεπερνούν τα ελαττώματα, όπως κάνω κι εγώ. Ειλικρινά δε βρίσκω νόημα σε τίποτα. Πρίν το καλοκαίρι ήθελα τόσα να κάνω, είχα προγραμματίσει πολλά, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω απλά να μην υπάρχω. Γίνεται;
4
 
 
 
 
σχόλια
Είμαστε συνομήλικες και πέρσι ειδικά ένιωθα γριά και αποτυχημένη. Επίσης άφησα κι εγώ τη σχολή πίσω και είναι κάτι για το οποίο δε νιώθω περήφανη μιας και ενώ τελείωσα μια χαρά πρακτικές κτλ έχω μείνει πίσω με την πτυχιακή. Υπάρχουν στιγμές πολύ δύσκολες που κι εμένα η ανυπαρξία μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική... Όμως έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα βρεθώ σε αυτήν οπότε δεν βιάζομαι το ίδιο θα συμβούλευα κι εσένα. Όσο για τις φιλίες, όπως όλες στις σχέσεις χρειάζεται ψυχραιμία και να ξέρεις πάντα ότι έχεις άλλες επιλογές αν δεν σου βγει η μία. Γι αρχή γνωρίζεις κόσμο, κάνεις παρέα κι αναλόγως εξελίσσεται η μη η κατάσταση. Κι όπως σε όλες τις σχέσεις χρειάζεται καλή επικοινωνία όπως και κοινά ενδιαφέροντα. Αν αφήσεις τις σχέσεις να εξελιχθούν ομαλά νομίζω ότι θα βρεις τον δρόμο σου.
Νομίζω το κλειδί είναι στις επιλογές. Καλό είναι, όσον αφορά τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας να επιλέγουμε άτομα που θα ακούνε και λίγο τα δικά μας προβλήματα και δεν θα μας βομβαρδίζουν μόνο με τα δικά τους. Το παν όμως είναι να βρεις τέτοια άτομα, να τα εμπιστευτείς αφού κρίνεις εσύ πως είναι άξια εμπιστοσύνης και να τους ανοιχτείς όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί. Τώρα το που θα τα βρεις είναι άλλο θέμα. Δουλειά, κάποια δραστηριότητα, μέσω κοινών γνωστών κλπ. Τόλμη να υπάρχει και διάθεση για γνωριμίες. Επίσης το να δίνεσαι ολοκληρωτικά κάπου δεν είναι καλό γιατί στο 99% των περιπτώσεων γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλευσης. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση τι να κάνουμε. Επομένως δίνουμε λίγα λίγα και όπου νιώθουμε ότι αξίζει. Απο κει και πέρα όσο αφορά τις σπουδές και την δουλειά είσαι πάρα πολυ μικρη για να κάνεις αυτό που θες αλλά και για να αγαπήσεις ήδη αυτό που κάνεις. Η δουλειά δεν είναι μονόδρομος όπως και οι σχέσεις. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Αναλογίσου όμως πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά κάνουν αυτό που θέλουν επαγγελματικά??
Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα . 26 είσαι .Βγες από το ψυχοφθόροτέλμα κι όρμα.Αναζήτησε το σοκπου θα σε βγάλει από το κώμα.Βάλε σε μια σειράτα πράγματα μεσ’ στο κεφάλι σουποτέ δεν είναι αργάγια να πιστέψεις στις δυνάμεις σου.Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείνα σε σώσει...Να δώσει ένα τέρμα σ’ αυτήτην καταραμένη πτώση!
Scroll to top icon