ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2017 | 11:53

περιεργη συμπεριφορά...

Σχετικά με την εξομολόγηση χτες περιεργη συμπεριφορά,ξερω ελληνικα για τον κυριο που αναρωτιέται, απλα οταν γραφεις απο κινητο κ βιαστικά ετσι είναι...Οπότε ξαναδιατυπωνω τον προβληματισμό μου.Εχω μια σχέση, ο φίλος μου έχει εναν κολλητό που τον ξέρει 2 χρόνια κ βγαίνει περισσότερο μαζί του παρά με άλλους που ξέρει χρόνια,μιλαγανε σε καθημεριμή βάση αρκετες φορες ωσπου αυτό περιοριστηκε περιεργως εδω κ 1 μήνα οταν εγω απο την περιεργη συμπεριφορά αυτη εξέφρασα την γνώμη μουστον φίλο μου χωρίς να πω κατι ευθεως.χτεςπου τον γυριζαμε σπιτι του ο δικος μου ελεγε ενα περιστατικό οταν ειχαν πάει στους κουμπαρους του με τον κολλητό του κ ειχα μεθύσει κ ρώτησα διανυκτερευσατε κ δεν απάντησαν,την επομενη ειπε οχι ενω δεν εχει γίνει έτσι, γενικα νοιωθω οτι αισθάνεται άβολα ή αμήχανα ακομα γ αυτό, οταν ρωτησα αν έχουν πάει διακοπές που δεν είναι κακο κ μου ειπε επειδη έχουν αγαπημένο προορισμό οτι εχουν μείνει σε φιλο κ οχι αλλού που δεν ισχυει γιατί εχουν μείνει σε ενοικιαζομενα, περιεργη συμπεριφορά μου φαίνεται κ δεν ξέρω αν πρέπει να προχωρησω με κάποιον που κρύβει πράγματα, πως θα μαθω αν τρεχει κατι ή όχι..να φυγω ή να μεινω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Φτάνει όμως καλή μου! Ακόμη δεν κατάφερες να ανακαλύψεις αν ο δικός σου σιροπιάζει τον μπακλαβά με τον κολλητό; Μήνες περάσανε πχια και εξομολογήσεις επί εξομολογήσεων! Άκου, αν δεις να φουσκώνει η κοιλίτσα ενός απ' τους δύο, κράτησε μας ένα κανελί με βούλες για μασκότ της στήλης.Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon