ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2017 | 15:51

Γνώμες

Kαλησπερα, Είμαι 18. Δυστυχώς, έχω καλό μεταβολισμό και ως αποτέλεσμα δε παίρνω εύκολα βάρος. Αυτή τη στιγμή κατατασσομαι στην κατηγορία: λιποβαρης. Πρέπει να πάρω περίπου 10 κιλά για να είμαι "φυσιολογική". Προσπαθώ για αυτό... έλα όμως που μου λείπει το να αθλουμαι. Κάθε φορά σκέφτομαι: ασ'το μη χάσω κάνα κιλό και δε το παίρνω μετά. Θέλω όμως να αθληθω :( Μου αρέσει το κικ μποξινγκ... λέτε να πάω παρόλο που είμαι πολύ αδύνατη? Ίσως ζητήσω να μου δώσουν και διατροφή?
5
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά, όταν αθλείται κάποιος, μοιραία μετά πεινάει. Και πεινάει περισσότερο απ' ότι αν είχε μια καθιστική ή μια ήρεμη ημέρα πριν.Με την άσκηση, χάνονται (εάν υπάρχουν) περιττά κιλά λίπους από το σώμα.Από την τροφή που θα καταναλώσεις έπειτα, ο οργανισμός αμέσως θα ισχυροποιήσει τα καταπονημένα σημεία του σώματός σου, αυξάνοντας τη μάζα του μυϊκού ιστού σε αυτά τα σημεία.Έτσι παίρνεις τα επιθυμιτά κιλά (δηλαδή κιλά μυϊκού ιστού) και αυξάνεις όμορφα το βάρος σου.Για όλα τα παραπάνω αρκεί να τρως απλά υγιεινά σπιτικά φαγητά και να αποφεύγεις τα ανθυγιεινά σνάκς και τα γλυκά.Πριν την άσκηση να προτιμάς γεύματα με υδατάνθρακες για να έχεις ενέργεια (πχ μακαρόνια, ρύζι) και μετά την άσκηση πρωτεϊνούχα γεύματα (πχ κρέας, αβγό).
Scroll to top icon