Απαγόρευσε το “Χριστός Ανέστη” ο 9,84?

Απαγόρευσε το “Χριστός Ανέστη” ο 9,84? Facebook Twitter
0

Δεν έχει επιβεβαιωθεί, στηρίζεται σε πληροφορίες που μετέδωσε το “Αποκαλυπτικό δελτίο” αλλά αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Εxtra λένε ότι οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84"πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά" για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που ζουν στην πρωτεύουσα. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης,  χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή."Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Είναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση ή ανακοίνωση από τη διεύθυνση του 9,84 ή από τον Δήμαρχο Αθηναίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ