ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2017 | 17:21

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Γνωριζόμαστε χρόνια, και την τελευταία περίοδο μου έδωσε αρκετό θάρρος, λέγοντάς μου ο ίδιος οτι του άρεσα απο παλιά. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να τον βλέπω διαφορετικά. Το πρόβλημα είναι οτι μου είπε πριν λίγο καιρό οτι υπάρχει κάποια κοπέλα στην ζωή του... Μου είπε οτι είναι άνθρωπος που κάνει αυτό που θέλει και οχι αυτό που πρέπει και πως το ίδιο να κάνω και εγω... Και ξέρει πολύ καλά οτι θέλω αυτόν...Μπορεί όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδι για να δει μέχρι που μπορώ να φτάσω, μπορεί να του αρέσει το φλέρτ και η επιβεβαίωση και να μην κάνει τίποτα παραπάνω. Αλλά και να κάνει κάτι παραπάνω μαζί μου, συνεχώς θα έχω στο μυαλό μου οτι μπορεί να γνωρίσει αύριο κάποια άλλη κοπέλα που θα την θελήσει περισσότερο απο εμένα. Αλλά και στην τελική, δεν μου φταίει σε τίποτα η κοπέλα αυτή ώστε να αρχίσω να τον διεκδικώ.Και τώρα τι κάνουμε; Διεκδικώ αυτό που θέλω και ας γίνει το οτιδήποτε στην συνέχεια ή απλά φεύγω; Κάνω αυτό που θέλω ή αυτό που πρέπει;*Δεν μιλάω για οικογένεια και παιδιά αλλά για έναν δεσμό που όμως δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Από τη μία κανείς δεν είναι κανενός αλλά από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κώδικες ρε παιδιά δηλάδή το να μη χαμπαριάζουμε τίποτα μπροστά στην καύλα μας ε εντάξει δε μου σκάει και νορμάλ .Στο δικό μου το κεφάλι τουλάχιστον αυτά του τύπου τα παιχνιδάκια μόνο σε καλό δεν βγαίνουν πρώτον γιατι οι συμμετέχοντες αδιαφορούν στο αν κάποιος τρίτος θα πληγωθεί και δεύτερον πέρα από την επιβεβαίωση της κατάκτησης πάλι κενός θα μείνεις ,και αυτό γιατί όπως και μόνη σου λες αφού το έκανε σήμερα σε εκείνη τότε σίγουρα αύριο και σε εσένα .Δεν σας κουράζουν στην τελική αυτά τα ανασφαλή αρσενικά επιτέλους ????
Scroll to top icon