ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2017 | 11:58

Με εχει κουρασει

Μια φιλη απ'τη σχολη πηγε σκωτια για μεταπτυχιακό και απο τοτε δεν ακουει τι εχεις να πεις εσύ..μιλαει μονο για τον εαυτο της και εχει ψωνιστει ενω παλια δεν ηταν ετσι.. Εγω κανω στο εκπα μεταπτυχιακό και δεν εδωσε καν σημασία οταν της ειπα οτι με πηραν γιατι οκ εγω ειμαι Ελλάδα και δεν μετράει.. Και μετά από μηνες ατελειωτου μονολογου αποφασισε να ρωτησει τι κανω εγω, της είπα οτι διαβάζω και δεν θυμοταν καν οτι κανω κ εγω μεταπτυχιακό.. Δηλαδη δεν ακουει απολυτως τιποτα και βαρεθηκα.. Τι να την κανω μια φιλη που δεν την νοιάζει καθολου τι κανω εγω.. Ασε τις σπουδές, να ρωτησει μονο αν ειμαι καλα..
1
 
 
 
 
σχόλια
΄Εκανε μεταπτυχιακό και νομίζει ότι έγινε πλανητάρχης. Δηλαδή εμείς που ζήσαμε, σπουδάσαμε και εργαστήκαμε έξω, τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να πιάσουμε οικόπεδο στο φεγγάρι;Έχω μια τέτοια ξαδέρφη, που ζει Λονδίνο και από τότε που βρήκε δουλειά εκεί, κάνει ότι δεν μας ξέρει στους γάμους και χαιρετάει μόνο όποιον είναι από γιατρός και άνω. Ενώ παλιά μας παρακαλούσε να την πάρουμε μαζί στο αμάξι να πάμε στο πανηγύρι του χωριού. Τώρα όλα αυτά είναι tres banale βεβαίως για μια καθηγήτρια σε αγγλικό κολέγιο. Αλλά διαρκώς ΜΟΝΗ (και παραπονιέται γι'αυτό, χωρίς να ξέρει το γιατί, λέει). Κι ας είναι εμφανίσιμη.Λοιπόν, με τέτοια άτομα η λύση είναι απλή: δεν κρίνουμε, δεν δίνουμε καν σημασία, ΚΟΙΝΩΣ σταματάμε να ασχολούμαστε. Κοιτάμε να ζήσουμε και να δημιουργούμε εμείς το νόημα στη ζωή μας, κι όχι να περιμένουμε αναγνώριση από ανθρώπους που ζουν δυστυχισμένοι και εγκλωβισμένοι μέσα στην ματαιότητά τους. Τι πα να πει Σκωτία και Ελλάδα; Τον ΑΝΘΡΩΠΟ δεν τον κάνει η προέλευση κανενός χαρτιού. Αλλά από τι είναι φτιαγμένη η ψυχή του και ο τρόπος που πράττει απέναντι στον συνάνθρωπο.Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σου εύχομαι. Και μακριά από τοξικές καταστάσεις στη ζωή σου, αν θες να ζήσεις ήρεμα.
Scroll to top icon