ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2017 | 06:18

Κι όταν αδειάσεις τι?

Όταν γεννιέσαι σου δίνεται ένα μπουκαλάκι με συναισθήματα..Γεμάτο..Επιλέγεις πότε θα το χρησιμοποιήσεις και πως θα ξοδέψεις το πολύτιμο περιεχόμενο του.. Και αν αδειάσει λυπάμαι αλλά δεν ξαναγεμίζει..Εμένα το μπουκαλάκι μου έχει φτάσει πάτο οπότε απλά θα το ανοίξω, θα μυρίσω μέσα του όλες τις αναμνήσεις και θα το αναποδογυρίσω για να εξαφανιστούν και οι τελευταίες σταγόνες του..Κι έζησαν αυτοι καλά κι εμείς καλύτερα..
4
 
 
 
 
σχόλια
Το εκανα εικονα και ηταν τοσο μαγευτικο και ομορφο σαν παραμυθι οπως το περιεγραψες...Εχεις δικαιο εν μερει καλο μου πλασματακι,δειχνεις κουρασμενο και εξαντλημενο απο πολλες καταστασεις προφανως και εσυ,αλλα υπαρχουν ομως και οι καλες νεραιδουλες με τα γλυκουλια ξωτικα τους,που θα κανουν τα μαγικα τους για να μπορεσουν να ξαναδωσουν λαμψη,πανεμορφη μυρωδια,μελωδια και πολλα αλλα πρωτογνωρα συναισθηματα που δεν εχεις ζησει ακομη,καταφερνοντας να ξαναγεμισουν το μπουκαλακι σου και να σου στειλουν τον καταλληλο ανθρωπο στον δρομο σου που θα στο κρατησει για παντοτε γεματο απο εδω και περα...Δεν εχει αδειασει τελειως,κοιταξε μεσα του σε παρακαλω.....Θα εκπλαγεις οταν δεις την μαγεια να ξεχυλιζετε γυρω σου,αρκει να το θες..
******** ? Και μην το αναποδογυρισεις σε παρακαλω παρα πολυ!Μεσα απο αυτες τις σταγονες θα ξεκινησουν ολα...Δεν αδειασε εντελως και μην δινεις τιτλους τελους απο τωρα...Κανε υπομονη και θα δεις....? *********
Σύμφωνοι, το έθεσε πολύ όμορφα. Όμως δε νομίζω πως το μπουκαλάκι αδειάζει πραγματικά ποτέ. Νομίζω πως πάντα υπάρχει και άλλο. Απλώς, ίσως, δε μπορούν να το πιούν τα ίδια άτομα. Μάλλον θα το παρομοίαζα με μπαρ, στο οποίο κόβεται η πίστωση, εάν δεν πληρώνεις αυτά που πρέπει. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.
Scroll to top icon