ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2017 | 15:54

Γιατί τόση κακιά

Είμαι 14 χρόνων, γεννήθηκα με πρόβλημα στα ποδια μ οποτε δεν μπορω να περπατησω καλά. Ήθελα να σασ πω ενα περιστατικό που μ τυχε προχθες. Περπατουσα για να παω στην γιαγιά μ και απο πίσω μου ηταν κάτι κοπέλες λογικά λίγο μεγαλύτερες μ, με κορόιδευαν για το περπατημα μου κ γω τα ακουγα, κ μετα έβγαζαν και βιντεο κ γελαγαν, ενω ηξεραν οτι το καταλαβαινα, δεν αντεδρασα, κ προσπαθουσα να μην ξεκινησω να κλαιω. Απλα απογοητεύομαι γτ είναι κατι που δεν μπορει να αλλαξει επειδη ειναι εκ γενετής, δεν θέλω να ζω παντα έτσι, όταν ήμουν πιό μικρή περίμενα πώς καί πώς να πέσει κάνα αστέρι, για να ευχηθω "να μπορέσω να περπατησω φυσιολογικά". Πλεον Ξέρω οτι δεν θα αλλάξει κάτι, απλά μερικοι άνθρωποι κανουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.
2
 
 
 
 
σχόλια
δεν παει ακριβως ετσι,υπαρχουν πολλα διποδα εκει εξω μπολιασμενα με κακια που κανουν ζωη χαρισαμενη.για αυτο θα συμφωνησω απολυτα με την πενθεσιλεια.με αξιοπρεπεια εξομολογουμενη και χωρις να πεσεις στο επιπεδο τους αρχιζωντας τις χριστοπαναγιες,ξεκινα να βουλωνεις στοματα.μην αφηνεις ανοητους ανθρωπους να σε στεναχωρουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon