ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2017 | 09:39

Μια βοήθεια...

Καλημέρα σε όλους. Είμαι με μία κοπέλα 1 μήνα περίπου και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί ταιριάζουμε σε πολλούς τομείς και γενικά παίρναμε πολύ όμορφα. Η κοπέλα αυτή έχει πολύ όμορφο πρόσωπο είναι σαν άγγελος πραγματικά. Το μόνο θεματάκι είναι το σώμα που έχει λίγα παραπάνω κιλακια οχι τπτ υπερβολικό όμως. Εγώ λόγο των extreme spor που κάνω είμαι αρκετά γυμνασμένος. Θεωρώ πως αυτή η μικρή λεπτομέρεια δεν είναι λόγος να χωρίσουμε αλλά αν έκανε κάτι για να φτιάξει έστω και λιγάκι το σώμα της πραγματικά θα ήταν ιδανική. Τι λέτε πως πρέπει να κάνω? Δεκτή κάθε κριτική και αν δεν είμαι κάπου σωστός πείτε το μου. Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η κοπέλα αυτή ίσως είναι ικανοποιημένη από την εμφάνισή της, οπότε το να ζητήσεις να αλλάξει κάτι που δεν την ενοχλεί είναι, όπως καταλαβαίνεις, επιβολή προτύπων. Σα να σου ζητά να βάψεις π.χ. τα μαλλιά ξανθά γιατί δεν της αρέσουν οι μελαχρινοί.Αν πάλι δεν είναι ικανοποιημένη, οποιαδήποτε πρωτοβουλία παραίνεσης από τρίτο, όσο ευγενική και διακριτική κι αν μπορεί να θεωρηθεί, μόνο να χειροτερέψει την ανασφάλειά της μπορεί.Μόνο εφόσον σου εκφράσει η ίδια έναν σχετικό προβληματισμό για τον εαυτό της, μόνο τότε μπορείς να εκφράσεις διακριτικά την άποψή σου. Μην παραβλέποντας ότι 9 στις 10 ερωτήσεις τύπου "μήπως έχω παραπάνω κιλάκια;" αποσκοπούν στο "υπέροχη είσαι όπως είσαι" κι όχι στο "υπέροχη είσαι αλλά αν..."
Κάποιοι θα πρέπει να μάθετε κάποια στιγμή να αποδέχεστε τις επιλογές σας γι' αυτό που είναι, όχι για αυτό που θα θέλατε να είναι. Εσύ την επέλεξες, remember?Το να κάτσεις να της μιλήσεις για τα 4-5-7 κιλά που έχει παραπάνω είναι άκομψο, άτοπο και αγενές. Άλλωστε, δως της ελαφρυντικό στο ότι έχει να κάνει μ' έναν extreme airhead που ψάχνει επιφανειακά ψεγάδια για να γκρινιάξει για μια κατά τ' άλλα όμορφη και βατή σχέση.Η οποιαδήποτε βελτίωση έρχεται μέσα από τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας φίλε μου, όχι για το χατήρι του κάθε άσχετο που τυγχάνει να περνάει απ' τη ζωή μας.Α, δοκίμασε και το extreme common thinking πέρα από τα sporTS. Μπορεί και να βοηθήσει.
Scroll to top icon