ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2017 | 14:46

Φεύγω Λονδίνο

Είμαι 33 χρονών , ζώ με την οικογένεια μου στην Θεσσαλονίκη όλα αυτα τα χρόνια. Λατρεύω τους γονείς μου και αυτοί το ίδιο.Δυστυχώς η ανεργία με οδήγησε στο να φυγω Λονδίνο για δουλειά. Μη φανταστείτε καμια δουλειά με λεφτά...θα δουλεψω ως πωλήτρια με βασικό μισθο και θα συγκατοικώ με αλλους. Εχω πέσει σε βαθιά μελαγχολία που θα αποχωριστώ τους αγαπημένους μου γονείς και φίλους...ειδικά για τους γονείς μου που πλεον ειναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν εχουν κανεναν περα απο εμενα. Με πονάει πάρα πολύ ρε παιδιά.Σκέφτομαι αν συμβεί κατι δεν θα είμαι εδω να τρέξω, να τους φροντίσω!Γράφω με δάκρυα στα μάτια.....παλιοκρίση!
3
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ λογικό να τα σκέφτεσαι όλα αυτά και να έχεις τους ενδοιασμούς σου. Είναι όντως μια ζόρικη κατάσταση να αλλάζεις ριζικά περιβάλλον. Αλλά εφόσον κατά τα λεγόμενά σου, έχεις πέσει σε βαθιά μελαγχολία, και αφού τα ζύγισες και κατέληξες πως οι γονείς σου στο μέλλον ίσως σε έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και λυπάσαι που δεν θα έχεις πια δίπλα σου όσους αγαπάς, και εφόσον οι ανθρώπινες και προσωπικές σχέσεις είναι για σένα πιο σημαντικές, τότε γιατί δεν βρίσκεις εδώ μια αντίστοιχη θέση εργασίας (άλλωστε δεν μιλάμε για κάτι εξεζητημένο, πωλήτρια με βασικό μισθό ανέφερες, ευτυχώς ή δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη έχει πολλές τέτοιες προσφερόμενες ), ώστε να αποκτήσεις ξανά την ψυχική ηρεμία, η οποία απ ότι φαίνεται, τόσο πολύ σου λείπει αυτό τον καιρό. Είναι απλά τα πράγματα.
Το Λονδίνο είναι 3 ώρες και τα εισιτήρια φθηνά. Πιο εύκολα θα έρχεσαι από το να πήγαινες σε κάποια επαρχία πχ. της Κρήτης.Σε αντίθεση όμως με κάποια επαρχία, εκεί θα ανοίξει το μυαλό σου, θα σου ανοίξουν νέοι ορίζοντες, θα γνωρίσεις καινούριο κόσμο, θα δεις, θα είναι καταπληκτικά! Λονδίνο πας βρε! Και σε πολύ κατάλληλη ηλικία! Ποιος τη χάρη σου! Και πίστεψέ με, πολλοί που θα σου λένε τώρα λόγια παρηγοριάς, πρασινίζουν από τη ζήλεια τους. Τώρα στεναχωριέσαι, λογικό... σε λίγους μήνες όμως θα ευχαριστείς τον εαυτό σου για το δώρο που του έκανες, θα λες ω ρε η χαζή που στεναχωριόμουν και οι γονείς σου θα χαίρονται πολύ πολύ!
Ακομα δεν εφυγες και στεναχωριέσαι. Πώς θα το αντέξεις; Πιστεύεις οτι θα συνηθίσεις; Δε συνηθίζεται. Γιατι δεν ψάχνεις δουλειά στην επαρχία ή σε κάποιο αλλο μερος στην Ελλάδα. Πιο κοντα θα είσαι παρά εξω. Καλή τύχη.
Scroll to top icon