ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2017 | 14:47

Διάβασα ένα ποστ για την κολακεία οταν αδυνατίζει κάποιος

Ένιωσα λιγο άσχημα γιατι μου θυμησε κάτι που ειχα πει και γω σε κάποιον...Στην πραγματικότητα δεν το ειχα σκεφτεί ετσι.Ειχα γνωρίσει λοιπόν ένα παιδί πολυ όμορφο.Μου άρεσε πολυ και οταν τον ξαναείδα χάρηκα τόσο πολυ και μου φαινόταν ακομα πιο κουκλί.Δεν τον θεωρούσα αδύνατο αλλα ουτε και χοντρό.Οπως και να ήταν εμενα μου άρεσε γενικότερα.Ε λοιπόν οταν τον ξαναείδα μετά από αρκετό καιρό λιγο η χαρά μου,λιγο το ότι είχε αφήσει και μούσι,ηθελα στην πραγματικότητα να του δείξω πόσο χάρηκα που τον είδα...Αν και αυτό που θα ηθελα να του πω ήταν πόσο μου αρέσει Αχ..αλλα δεν γινόταν μιας και δεν ειχα το θάρρος ακομα.Σχεδόν αυθόρμητα λοιπόν του ειπα..πω,πω αδυνατίσεις πολυ!και τον κοίταξα με θαυμασμό...Ισως ήταν λαθος προσέγγιση αλλα η ουσία ήταν μια.Ηθελα να του δείξω ότι μου αρέσει,να τον ανεβάσω κατά κάποιο τρόπο.Άσχετα που με τα επιπλέον κιλά ή όχι εμενα μου άρεσε το ίδιο.Απάντησε πάνω κάτω στο ίδιο ύφος...Αλλα αργότερα σκέφτηκα ότι μπορεί και να πειράχτηκε..Γενικά οταν ένα κοπλιμέντο είναι καλοπροαίρετο δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ψάχνουμε τόσο.Πιο πολυ έχει να κάνει με τον άνθρωπο που σου το λέει.Αν και από δω και στο εξής θα ειμαι πιο προσεκτική!με τέτοιου είδους κοπλιμέντα..Εγώ για παράδειγμα αν μου πουν πως αδυνάτισα θα απαντήσω ανάλογα με το αν θεωρώ αν ισχύει ή όχι και θα το προσπεράσω.Αλλα όντως τώρα που το ξανασκέφτηκα είναι λιγο γκάφα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάθε φορά που χρειάζεται να πει κανείς κάτι, πρέπει πρώτα να λύσει διαφορικές εξισώσεις, θα εκλείψουν οι παρεξηγήσεις και θα ακριβύνουν οι λέξεις.Οφείλει κανείς να είναι διακριτικός. Δεν οφείλει να ψυχαναλύει το συνομιλητή του. Γι' αυτά υπάρχουν οι επαγγελματίες.
Scroll to top icon