ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2017 | 04:21

Ο τιτλος κενος

Ποτε δεν ηθελα να γυρισω τον χρονο.Ηθελα και θελω να ζω το παρον και να ονειρευομαι το μελλον. Ισως αν τον γυριζα θα ηταν για να ζησω περισσοτερο τους γονεις μου σε παιδικη ηλικια, αυτην την παιδικη ηλικια την οποια δεν καταλαβα ποτε. Τους ανθρωπους,οσο και αν προσπαθησα,δεν τους καταλαβα ποτε μεχρι τωρα. Ολοι κινουνται σαν αρπαχτικα..συναισθηματων,περιουσιων,συμφεροντων και καπου στην μεση να βρισκομαι και εγω με τον σταυρο στο χερι. Δεν ειναι οτι με λυπει,απλως καταφερα να μην εχω ουτε εναν Πραγματικο φιλο.Γιατι..Γιατι παντα μου καθοταν στο στομαχι το δηθεν.Μεγαλωνω και εξακολουθω να μην μπορω να βρω την χρυση τομη που θα με κανει να αισθανομαι καλα και να μην αναρωτιεμαι στις 4 τα ξημερωματα για το ποσο σαπιλα υπαρχει παντου. Για ποσο ακομα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι δήθεν και αρπαχτικά και μόνο εσύ πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι!? Το οτι είναι πολλοι αυτοί που θα λειτουργήσουν όπως αναφέρεις δεν σου δίνει το δικαίωμα να ισοπεδώνεις τα πάντα... Υπάρχουν υπέροχοι ανθρωποι γύρω μας και αν εχεις λιγο τα ματια σου ανοιχτα θα τους βρεις... Επίσης σκεψου τι κανεις εσυ για ολη τη σαπιλα που υπαρχει και άσε τους άλλους...οσο δεν κανεις ένα βήμα μεσα στα παπουτσια τους δεν μπορεις να ξερεις τιποτα γιαυτους!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon