ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2017 | 12:44

μωβ ομπρελα

το κοριτσακι στο βιβλιο καθε φορα που πιεζοταν ψυχολογικα κατεφευγε στο μπανιο και δαγκωνε το σφουγγαρι...ετσι ενιωσα κι εγω προχτες...ακουγα να λενε πως περιμενουν να παντρευτω για να ντυσουν την ανιψια μου παρανυφακι ενω ξερουν μεσα τους ολοι πως ποτε δε θα γινει αυτο μιας και η ηλικια μου εχει περασει για τετοια και υπαρχουν και αλλες συγκυριες που το κανουν απιθανο. κλειστηκα στο μπανιο και σπαραξα στο κλαμα αθορυβα...οταν βγηκα εξω ημουν σαν να μην συνεβη τιποτε...το βραδυ με επιασε απιστευτη απελπισια γιατι τιποτε στη ζωη μου δεν παει καλα οσο και να το παλεψα φετος με τη δουλεια οπου εστειλα βιογραφικα και αιτησεις δεν εγινε τιποτε... η υγεια μου ειναι μονιμως χαλια...εκλαιγα, εκλαιγα...μεχρι που με πηρε ο υπνος...το πρωι ξυπνησα σα το ζομπι...βγηκα εξω και δε με νοιαζε τιποτε...
4
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι πολύ που νιώθεις έτσι και εύχομαι σύντομα να έρθουν όμορφες μέρες στη ζωή σου με έναν καλό άνθρωπο να σου σκουπίσει τα δάκρυα και να σου κρατάει για πάντα το χέρι.
Έχω ακούσει καν και καν βλακείες αλλά να παντρέψεις κάποιον για να ντύσεις παρανυφάκι την ανηψιά πάει πολύ. Στις προσεχείς Απόκριες πάρε την ανηψιά μια μέρα εσύ και ντύσε την χωρίς να το έχεις πει από πριν σαν παρανυφάκι. Βγάλε την και φωτογραφίες. Στείλε να την δούν κι εκτύπωσέ τους τις φωτογραφίες. "Για να σας φύγει ο καημός" πες κι άστο εκεί το θέμα. Θα καταλάβουν. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο κατόπιν. Τις συμπάθειές μου κοπέλα μου για την στεναχώρια και την πίκρα σου.
Ποτέ δεν είναι αργά για να παντρευτείς. Αλλά ακομα και αυτό να μην γινει, δε σημαίνει πως δεν εχεις αξία σαν γυναίκα. Στο κάτω κάτω ο γάμος είναι επιλογή όχι υποχρέωση. Μην ακούς την κάθε κλωσσα που πετάει σπόντες. Επίτηδες το κανει για να σε τσιγκλισει.
Scroll to top icon