ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2017 | 14:00

Δεν μπορώ να τον καταλάβω

Βλέπω κατά καιρούς παρόμοιες εξομολογήσεις και δεν ξέρω τι να πω. Πηγαίνω σε ένα γυμναστήριο εδώ και αρκετό διάστημα. Έχω εντοπίσει έναν γυμναστή που με κοιτάει συνέχεια, κρυφά και φανερά. Κάνει σαν να έχει εμμονή μαζί μου. Ειδικά αυτές τις μέρες το έχει «ξεφτιλίσει». Περπατάει ευθεία και μόλις με δει στρέφεται ολόκληρος προς εμένα και περπατάει σαν καβούρι για λίγο. Βγαίνω από τα αποδυτήρια και να τος πάλι εκεί να με κοιτάει. Δεν μπορώ να τον καταλάβω,δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, δεν τον έχω δει να κάνει έτσι και με άλλες κοπέλες, τουλάχιστον όσες ώρες είμαι εγώ εκεί. Και ξέρετε γιατί δεν μπορώ να τον καταλάβω; Γιατί δεν γίνεται να του αρέσω, γι’ αυτό! Εκείνος είναι ένας πολύ εντυπωσιακός και γοητευτικός άντρας, θα μπορούσε να έχει όποια κοπέλα θέλει. Τόσες τον πλησιάζουν κάθε μέρα. Εγώ είμαι, κυριολεκτικά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μελαχρινή, με μερικά κιλάκια παραπάνω και κοντή. Δηλαδή τι από όλα αυτά μπορεί να εξιτάρουν έναν τόσο άψογο άντρα! Μην κοροϊδευόμαστε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κανε κινηση ευγενικα, απο την απαντηση θα καταλαβεις καπως τι γινεται.Παντως, δεν αποκλειεται και να το εχεις παρεξηγησει. Επισης, εχω βαρεθει να ακουω κοπελες να υποβιβαζουν τον εαυτο τους πιστευοντας οτι ειναι "λιγες" για καποιον. Να ξερεις οτι αυτο μπορει να το εκπεμπεις και στους γυρω σου.
Αν πηγαίνεις σε κάποιο όντως καλό γυμναστήριο ενδέχεται να θεωρεί ότι επειδή έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω μπορεί να χρειαστείς κάποια βοήθεια και υποδηλώνει την παρουσία του. Αν πηγαίνεις σε κάποιο γυμναστήριο φασόν είναι οδηγία από την διεύθυνση να γίνεται "φλερτ" στις πελάτισσες από τους γυμναστές για να ανανεώνουν τις συνδρομές. Αν πάλι έχεις κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον εξιτάρει προσωπικά (ποιός ξέρει...εκείνος μόνο) μπορεί να είναι αυτό.
Scroll to top icon