ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2017 | 12:29

Μοναξιά μου όλα

Είμαι τόσο μόνος ρε παιδιά, φίλους δεν έχω οι γονείς μου δεν με ξέρουν ούτε στο ελάχιστο, σχέση δεν υπάρχει... Προσπάθησα ρε παιδιά προσπάθησα πολύ να βρω φίλους, να μιλήσω με τους γονείς μου να βρω κάποιον να κάνω σχέση αλλά όλα μάταια! Πονάω και είμαι μόνος, λες και με καταραστηκαν... Εύχομαι το 2018 να φέρει λίγο περισσότερη αγάπη και λίγο περισσότερη κατανόηση, να ενώσει παρέες και ανθρώπους! Αυτό μόνο! Γιατί και η υγεία από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ φίλε, από τα λεγόμενά σου υποθέτω ότι είσαι μαθητής/φοιτητής. Οι ευχές σου στο τέλος δείχνουν όμως ωριμότητα.Αν μάθεις να χαίρεσαι με το καθετί που έχεις κάθε στιγμή στη ζωή σου, θα είσαι ευτυχισμένος. Αντί να πεις "οι γονείς που δε με καταλαβαίνουν", προσπάθησε εσύ να τους καταλάβεις. Δεν έχει σημασία που αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι. Η ηλικία είναι ένα νούμερο κ δε συμβαδίζει απαραίτητα με την ωριμότητα. Ρώτα τους αν θέλουν βοήθεια στα ψώνια, στην κουζίνα, στις ετοιμασίες.Τι θέλω να πω με αυτό: παίξε μπάλα με ο,τι έχεις. Σήμερα έχεις τους γονείς σου. Δε θα είναι εκεί για πάντα. Κάποιες άλλες γιορτές θα είσαι κάπου αλλού: με φίλους, μόνος εντελώς, στο στρατό, με τη δική σου οικογένεια. Τρύγησε το "τώρα" που σου δίνεται κάθε φορά κ μη μιζεριαζεις. Καλή χρονιά!
Scroll to top icon