Καταγγελία για τη συμπεριφορά υπαλλήλων του Δήμου σε αδέσποτο

Καταγγελία για τη συμπεριφορά υπαλλήλων του Δήμου σε αδέσποτο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με post που δημοσιεύτηκε στο www.adespoto.gr με τίτλο “ΣΟΚ-υπάλληλοι του Δήμου σακάτεψαν αδέσποτο γιατί γαύγιζε”, στις 11.30 το πρωί υπάλληλοι του Δήμου της Αθήνας ακινητοποίησαν αδέσποτο στο κέντρο της πόλης. Το ζώο ζεί αλλά αιμορραγούσε από το στόμα. Στις φωτογραφίες που στάλθηκαν με κινητό οι φιλόζωοι γράφουν” Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζουν τα αδέσποτα στο Μοναστηράκι”. Οι πληροφορίες που επικαλείται το σάιτ, λένε ότι το ζώο ήταν επιθετικό και είχε επιτεθεί και δαγκώσει αρκετούς ανθρώπους και πως χτυπήθηκε από κάποιους . Όμως-γράφει το www.adespoto.gr - έμπειροι φιλόζωοι λένε ότι το ειδικό ραβδί που χρησιμoποιείται για την περισυλλογή αδέσποτων είναι για να μπορέσει κάποιος να μαζέψει ένα ζώο με ασφάλεια για να μην επιτεθεί σε αυτόν που επιχειρεί να το περιορίσει ή σε άλλους. Οι φιλόζωοι καταγγέλουν -σύμφωνα με το adespoto- ότι παρών ήταν και υπάλληλος του Δήμου ενώ μέλος φιλοζωϊκής που αντέδρασε, δέχτηκε φραστική επίθεση.

Το ειδικό ραβδί είναι "κόμπος" ασφαλείας γράφει το σάιτ. “Αυτός ο κόμπος όμως, μπορεί να δουλέψει και ως στραγγαλιστής. Με δυνατά γυρίσματα μπορεί να πνίξει-στραγγαλίσει το ζωντανό και μάλιστα μαρτυρικά. Αυτό έκανε ο άνθρωπος αυτός, γράφουν οι φιλόζωοι”.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟ

Καταγγελία για τη συμπεριφορά υπαλλήλων του Δήμου σε αδέσποτο Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ