ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2018 | 15:45

Όποιον δεν γουστάρουμε τον αδειαζουμε?

Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν αυτό που ένιωσα για σενα.Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση σου αλλα ειχες κάτι πολυ οικείο και ομορφο.Κάναμε απλα παρέα αν κςι η ατμόσφαιρα ήταν λιγο τεταμένη.Εδωσες μια αφορμή,γι αυτό και σου ζήτησα να ρθεις.Δεν το πήγαινα κάπου,να σε γνωρίσω καλύτερα ηθελα και βλέπαμε.Περνούσαμε πολυ ωραία.Αν δεν απομακρυνοσουν Ισως να ήξερα τι συνέβη.Ισως να εξελισσόταν,Ισως και όχι.Στην τελικη για ποιο λόγο να σταματήσει να μιλά κανείς σε κάποιον που έκανε παρέα χωρίς ποτέ να έχει γίνει ή ειπωθεί κάτι περισσότερο.;Αν παρεξήγησα κάτι ας μου το έλεγε.Νόμιζα πως με εκτιμούσες αλλα έκανα λαθος.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω εξ. αν είσαι κοπέλα ή αγόρι, διαισθανομαι ότι είσαι αγόρι, αν κάνω λάθος σόρρυ.Ίσως η κοπέλα να βρίσκεται σε ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση, να παρερμηνευσε κάτι από τα λεγόμενά σου και να δημιούργησε προσδοκίες χωρίς λόγο. Μπορεί να είχε ανάγκη να ακούσει κάτι περισσότερο από σένα, το οποίο όμως δεν είπες ποτέ. Και καλά έκανες αν δεν το ένιωθες, οπότε καλά έκανε και εκείνη και απομακρύνθηκε. Όσο για την εκτίμηση, μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Το ότι απομακρύνθηκε δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σε εκτιμά.Όπως και να 'χει, μη σου φαίνεται παράξενο, συμβαίνουν αυτά !
Scroll to top icon