ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 14:22

Κιλα και ερωτικη ζωη

χθες ειχα βγει με την παρεα μου και δυο απο τους φιλους ξεκινησαν να σχολιαζουν κατι κοπελες που τους αρεσαν εμφανισιακα. Ετσι δοθηκε η αφορμη σε ολη την παρεα να πιασει την κουβεντα για τις σχεσεις στην εποχη μας. Και σχεδον ολοι, αγορια και κοριτσια, υποστηριξαν οτι πλεον οι σχεσεις βασιζονται κυριωσς στην εμφανιση. Μαλιστα δυο απο τους φιλους μου γυρισαν και μου ειπαν οτι παρα το ομορφο προσωπο μου και το οτι ειμαι γλυκια κοπελα, αν δεν χασω καποια κιλα, δεν προκειται ποτε να βρω γκομενο.Σας ρωτω λοιπον, τοσο μεγαλο εμποδιο μπορουν οντως να σταθουν τα περιττα κιλα στην ερωτικη ζωη μιας κοπελας στις μερες μας?
11
 
 
 
 
σχόλια
Τα κιλά να τα χάσεις για την υγεία σου, για να ζεις, ντύνεσαι, κινείσαι, χορεύεις, κάνεις σεξ πιο άνετα. Όχι για να βρεις γκόμενο.Αλλά μόνο τα κιλά δεν είναι παράγοντας αγαμίας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η αυτολύπηση, η ανασφάλεια (που τα συνοδεύουν συνήθως) είναι.Αν δε μπορεις να χάσεις κιλά, χάσε τα παραπάνω. Εδώ η Βίκυ Σταυροπούλου (ίσως η πιο άσχημη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου άβαφη) έχει άντρα.
Ως κοπελα με παραπανισια κιλά ,έχω ρίξει πολύ ωραία αγόρια κ κορίτσια ,χιούμορ ,αυτοσαρκασμο κ αγάπη για τον ευατο σου. Όσο περίεργο κ αν φαίνεται αυτό που εκπέμπεις ,αυτό είναι που βλέπει ο άλλος .
Να προσθεσω οτι ζουμε στην εποχη που δεν θα εξαρει καποιος ουτε το χαρακτηρα, ουτε την ψυχη σου, ουτε καποιο εργο που ενδεχομενως προσφερεις αλλα κυριως θα σταθει στα επιφανειακα κριτηρια. Αν εχεις παραπανω κιλα θα σε κρινει για αυτο χωρις να ξερει γιατι και πως τα εχεις, τι έχεις περασει, αν εισαι δυνατός ανθρωπος αν αν αν... Αν εχεις περιεργη φωνη δε θα σταθουν στο τι λες αλλα στο ποσο αστεια φωνη εχεις. Μπορει καποια να εχει πανω της του κοσμου την κακια και να γινεται σεβαστη επειδη απλα πληρεί τα προτυπα. Και μπορει καποια να ειναι καλη μεσα της κ η εμφάνιση της να μην πληρει τα προτυπα και να μη θελει καν κανεις να κάνει διαλογο μαζι της. Φυσικα υπαρχουν κ οι μεσες περιπτωσεις αλλα δινω μερικα πχ απο την εμπειρια μου. Πρεπει να γινεις σκληροπετση και να μη σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι. Ουτως η αλλως και αυτες τις αδυνατες καποια στιγμη θα τις αντικαταστησουν εαν τις βλεπουν μονο σαν κρεας γιατι υπαρχουν ενα εκατομμυριο άνθρωποι καλυτεροι απο εμας. Δεν λεω οτι ολες τις αδυνατες τις βλεπουν σαν κρεας. Μερικοι όντως ερωτευονται και απο κει κ επειτα βλεπουν το μεσα, αλλα οχι σε αυτες τις ηλικιες που τα αγορια απλά αναζητουν εμπειρίες. Εγω αφου εχω πονεσει πολυ και κλαψει κλπ εχτισα γυρω μου ενα "τοιχο" σταματησα να ακουω τι λεει ο καθενας και προσπαθω να επικεντρωθω σε εμενα και στο να ειμαι καλα. Θα μου πεις πως να εισαι καλα οτι θεωρειται οτι υστερεις και σου μαθαινει η κοινωνια οτι δεν αξιζεις και οτι εισαι κατωτερη απο αλλες; Ευλογο ερωτημα.
Εννοειται. Και εγω ειμαι 21 με παραπανω κιλα, καμια δεκαρια. Και προφανως ο αλλος οταν βλεπει εμενα να περπαταω και μια με τελειο σωμα δε θα πει θελω να κανω κατι με την πιο παχια. Σε αυτες τις ηλικιες υπαρχει πολλη ορμη ειδικα απο τα αγόρια, λειτουργουν με το ενστικτο. Δεν είναι ηλικίες στις οποιες ψαχνει κανεις να βρει αυτο που ονομαζουμε αληθινη αγαπη και ουτε τα στανταρ των αγοριων ειναι αλλα. Αυτοι θέλουν καποια απλα για να την αυτωνουν. Δε λειτουργουν οταν βλεπουν μπουτια με παραπανω λιπος, λειτουργουν οταν βλεπουν σωμα γυμνασμενο η απλα αδυνατο. Εγω επειδη εχω αυτογνωσια δεν διεκδικω κανεναν, δεν πολυβγαινω και επειδη γενικα περασα καταθλιψη προσπαθω να δω τι θα κανω με εμενα. Για τα κιλα μου δε, μεγαλη ιστορια εχω χασει εχω ξαναπαρει, τωρα προσπαθω να με αγαπώ οπως κ να ειμαι. Αν ποτε γινω τελεια σιγουρα θα μου την πεσουν, αν μεινω ιδια δε θα παω με αντρα ποτε. Ειναι μια σκληρη αληθεια που όμως ισχυει. Εχω κλαψει πολυ, το πηρα αποφαση σε σημειο που δεν με ενδιαφερει κιολας. Σε αυτην την εποχη γκομενο βρισκουν οσες είναι οσο πιο αδυνατες γινεται. Οσες ειναι παχουλες θεωρουνται ασχημες. Και εγω εχω πολυ ωραιο προσωπο συμφωνα με τους αλλους, αλλα το προσωπο δεν αρκει. Χιλιες φορες να ημουν αδυνατη και το προσωπο μου να ηταν απαισιο . Ειναι δυσκολη η κοινωνια οταν ειμαστε ευαισθητοι και εχουμε κατι διαφορετικο πανω μας. Δεν πειραζει ομως. Θα κλαψουμε και θα συνεχισουμε να ζουμε. Ουτως η αλλως κ μεις που ειμαστε παχουλες αν δουμε εναν παχυσαρκο και εναν γυμνασμενο δε θα πουμε θελω τον παχυσαρκο. Τωρα θα μου πεις παω στα ακρα και μιλαμε για λιγα κιλα παραπανω. Ε ακομα και για αυτά οταν ο αλλος ειναι ωραιος και εχει επιλογες, εχει σωματικα πολυ καλυτερες επιλογες. Η αλήθεια ειναι οτι ειμαι απαισιοδοξη και δεν πιστευω οτι αξιζω ουτε οτι θα βρω αγαπη καποια στιγμη. Αλλα εχω συμβιβαστεί πια....
και την αξιζεις την αγαπη κ θα την βρεις κ εισαι πολυ μικρη ακομα για να απογοητευεσαι οτι δεν θα γινει τπτ απο ολα αυτα.σε διαβασα πολυ προεσκετικα γραφεις ομορφα εχεις μεγαλη κατανοηση του εαυτου σου.σου ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις κ να εισαι χαρουμενη κ ευτυχισμενη.το αξιζεις
Συμφωνώ με το σχόλιο που σου κάνουν παρακάτω ότι φταίει η αυτολύπηση και όχι τα κιλά.Προσωπικά ξέρω αρκετές κοπέλες που έχουν αρκετά κιλά παραπάνω και έχουν σχέση με μια χαρά παλικάρια.Επίσης έχω ξαναγράψει και για τον εαυτό μου ότι έχω αρκετά (γύρω στα 15) κιλά παραπάνω απ'ό,τι θα ήταν το ιδανικό για το ύψος μου κι όμως είμαι με ένα πολύ ωραίο παιδί.Όταν λέω πολύ ωραίο εννοώ κούκλο.Έτυχε βέβαια να είναι και μόνος όταν γνωριστήκαμε,αλλά επεδίωξα να του μιλήσω και να ξανασυναντηθούμε.Έίχα δηλαδή την αυτοπεποίθηση για να το κάνω.Επίσης έχω δει στο μολ κοπέλα πολύ παχιά με ένα θεό δίπλα της.Άρα, το "αν δεν αδυνατίσεις δε θα βρεις ποτέ άντρα" δεν ισχύει με τίποτα.Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου για να πιστέψει και κάποιος άλλος σε σένα.Και αφού λες ότι έχεις ωραίο πρόσωπο πόνταρε εκεί.Δε σου λέω να παρατήσεις την προσπάθεια να αδυνατίσεις αλλά να το κάνεις πρωτίστως για την υγεία σου (και εγώ προσπαθώ αλλά δυστυχώς για μένα μου αρέσει υπερβολικά το φαγητό και καθόλου η γυμναστική,τι να κάνουμε) .Κατά τ' άλλα,θεωρώ ότι πολλά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ερωτεύσιμα σε έναν άνθρωπο,τα μάτια,η φωνή,το χαμόγελο,και το κυριότερο,η προσωπικότητα.
ρωτας κατι που η απαντηση που θα παρεις θα ειναι καθαρα υποκειμενικη.αν μιλησουμε για μενα,θα πω οτι τα λιγα παραπανω κιλα δεν με ενοχλουν,τα πολλα ναι.δεν διαφωνω με τους φιλους σου οτι η εμφανιση παιζει ρολο και αυτη ειναι που θα σε τραβηξει αρχικα σε καποιον η καποια.υπαρχει ομως και το μετα...και το μετα ειναι πολυ σημαντικο.
Scroll to top icon