ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 12:34

Ειμαι λεσβια

Ειμαι 22 και εχω σχεση με κοπελα 1 χρονο. Οι γονεις μου ξερουν πως ειμαι με καποιο αγορι. Μου ζητανε φωτογραφιες και να τον γνωρισουν και συνεχως το αποφευγω, αλλα ως ποτε θα γινεται αυτο; Μου προκαλει μεγαλο αγχος και καταπιεση να ζω στο ψεμα, ομως δεν μπορω να τους το πω. Ακομη και να το αποδεχτουν, πραγμα που θα παρει σιγουρα πολυ καιρο, ξερω πως θα ειναι δυστυχισμενοι. Δεν αντεχω στη σκεψη πως θα ζουν δυστυχισμενοι εξαιτιας μου. Ειναι τοσο καλοι και δεν τους αξιζει να πληγωθουν ετσι. Το μονο ελαττωμα τους ειναι το ποσο κλειστομυαλοι ειναι στο θεμα ομοφυλοφιλιας και δε θελω να τους κατηγορησω για αυτο.. Στενευει ο κλοιος ομως και στο κρυφτο που παιζω μαζι τους..τι θα κανω?
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει και εγώ. Δεν θα σου πω πως είναι εύκολα τα πράγματα αλλά πρέπει να τους εξηγήσεις πως δεν είναι μια επιλογή όλο αυτό και πως δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που είσαι. Κανένας άνθρωπος δεν θα διάλεγε να ναι ομοφυλόφιλος γιατί πολύ απλά έχει επιπτώσεις σε όλη του την ζωή. Αν σε αγαπάνε κάποια στιγμή θα το δεχτούν. Θέλει χρόνο και πολυ συζήτηση μαζί τους αλλά θα το αποδεχτούν. Αλλά να ξέρεις πως μόλις γίνει αυτό θα σαι και εσύ καλύτερα γιατί δεν θα κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και θα έχεις συμμάχους στο πλευρό σου. Παντως κατ'εμέ οσο πιο γρηγορα το πεις τοσο το καλυτερο. Αν χρειαστείς τπτ απλά επικοινώνησε μαζί μου.
Μπορεί να μην το πάρουν στραβά. Μπορεί αυτά να τα λένε για άλλους, αλλά όταν τους το ανακοινώσεις να το δουν διαφορετικά, καθώς αφορά την κόρη τους.Καλύτερα όμως να το πεις και με τον καιρό να το αποδεχτουν, παρά να το κρατάς μέσα σου και να τους λες ψέματα.
Scroll to top icon