ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 15:37

Κρυβομαι

Κρυβω τα τραυματα μου και οσα εχω περασει γιατι δε θελω να με θεωρησουν ως το θυμα που κλαιγεται κ αρα να με ταυτισουν με αδυναμη προσωπικότητα. Η φιλοσοφια μου ειναι να κανω εσωτερικη δουλεια και εξωτερικη να κάνω αλλαγες να φτιαξω μια καθημερινοτητα που με γεμιζει, να αυτοεκπληρωθω , να νιωθω επιτελους οτι με αγαπω. Εχω κανει προοδο αλλα εχω μελλον. Αλλα και ας είναι αυτη η φιλοσοφια μου υπαρχουν φορες που λεω ποση αναγκη εχω καποιον να με ερωτευτει για αυτο που είμαι, να ενδιαφερθει για τα τραύματα της ψυχης μου και να μου πει θα σε θεραπευσω με την αγαπη μου. Ποσο θελω να δεχθω ενα τεραστιο κυμα αγαπης. Κι ομως αυτο δεν έχει συμβει ποτε. Μου λενε οτι ειμαι μικρη ακομα για να βρω τον ερωτα αλλα δε θεωρω οτι στα 21 σου εισαι μικρος για αυτα.... Πειτε ο,τι θελετε, ευχαριστώ που με διαβασατε :)Μακαρι ολοι να βρειτε κατι τετοιο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ιστορία δείχνει ότι αν δεν κάνεις προσεκτικές επιλογές, μετά θα έχεις και έναν απαίσιο έρωτα μιας και σε άδειασε το άλλο άτομο. Οι πιο πολλοί που θα σε πλησιάσουν, να σε χειριστούν θα θελήσουν.
Είμαι 19 χρονών και πιστεύω πως το πρόβλημα που έχεις, πλήττει την νεολαία που έχει μέσα της τον ρομαντισμό, από το δημοτικό ακόμη αν το καλοσκεφτείς είχες τον πόθο για κάτι διαφορετικό. Τώρα μεγάλωσες και βλέπεις απο την άκρη αυτά τα ζευγάρια και λες από μέσα σου εγώ γιατί να μην αξίζω κάτι εξίσου τόσο ωραίο. Περιμένουμε και θέλουμε αυτό το κάτι, αυτό που θα το δούμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το κατορθώσουμε. Μέχρι τότε με σκυμμένο το βλέμμα και πληγωμένοι από το παρελθόν είμαστε καταδικασμένοι να περιπλανιομαστε αδιάφορα. Αδιάφορο βλέμμα, αδιάφορη ζωή. Στην αναζήτηση για αγάπη σε έναν κόσμο που μόνο μίσος και κακιά δείχνει να'χει. Και ναι, έχω και εγώ ως βασικότερο στόχο την αυτοπραγμάτωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon